joulutunnelmassa tonttu, ruokaa ja kylpylä

Vietä perinteinen joulu Keuruulla!

Jouluinen Vanha kirkko ja Suomen suurin himmeli
Keuruun keskustassa liikenneympyröissä sijaitsevat kaksi Suomen suurinta himmeliä.
Näihin syttyy valot joulukauden avauksessa ensimmäisenä adventtiviikonloppuna.
Keuruun vanha kirkko on Keski-Suomen vanhin puukirkko (rak. 1758). Kuva Esko Soini.

Tule Joululomaselle Keuruulle!

Keuruulla Hotelli Keurusselkä on avattu uusittuna kesällä 2020 ja sinua lämmöllä palveleva henkilökunta toivottaa entiset ja uudet ystävät mukaan turvalliseen, rentoon lomailuun Keurusselkäjärven maisemiin. Ulkoilualueet reitit lähtevät aivan ovelta ja kilometrin päässä sijaitseva Keurusselän Liikuntapuisto tarjoaa loistavat maastot liikkumiseen sauvakävellen, pyöräilen tai hiihtäen. Jos hiihtämään ei pääsisi, niin 18-korinen frisbeerata kierrättää mukavasti maastossa. Hotellin ympärillä sijaitsevat ulkoilureitit sopivat eri kuntotason väelle ja laavulla nokipannukahvitkin lämmittävät oikein mukavasti.

Hotellissa on pienoiskylpylä, kuntosali ja hoitojakin on mahdollista tilata etukäteen. Jouluista ohjelmaa on tiedossa koko perheelle. Jouluhartaus Liikuntapuiston maastokirkossa vie aitoon joulun tunnelmaan. Tänä vuonna ei tarvitse ruokia miettiä tai saati valmistaa. Hotellin keittiömestari on laittanut parastaan joulumenuun, käyt vain suoraan herkullisen buffetpöydän antimien ääreen. Tapaninpäivänä vuorostaan käydään tanssilattialle, kun Tommi Soidinmäki yhtyeineen viihdyttää.

Hotelli Keurusselän Joulupaketti 3vrk 23.12.-26.12.2020 alk. 283 €/hlö/2hh economy huone (sis. majoitus, ruokailut, sauna- ja allasosaston käyttö).

23.12.-26.12.2020 majoittuminen Keurusharjun loma-asunnossa 525 €/ 3 vrk; ruoka- ja ohjelmapaketti 178€/aikuinen, 89€/4-12 vuotiaat.

Keuruun joulun ajan ohjelmiin kuuluu mm. seurakunnan tapahtumat, kuten jouluaaton perhekirkko Keuruun uudessa kirkossa, jouluhartaus Vanhan kirkon puistossa sekä Jouluyön messu uudessa kirkossa.

Keuruun kylpylätyylinen uimahalli on käytettävissäsi 23.12. asti sekä väliviikolla. Joulukuussa perjantaisin klo 18-20 hallissa on tunnelmalliset iltauinnit. Tarkistathan aina tilanteen yrityksen ja toimijan sivuilta, koska Covid19 ohjeistukset saattavat muuttaa aukioloaikoja nopeallakin aikataululla.

Kinkamon Pirtillä tontut ovat vallanneet lähimetsän polut. Perheen pienimmille sopiva tonttupolku ja eri mittaiset koko perheelle sopivat luontopolut sekä evästely ja pannukahvit laavulla on mukavaa lomapäivän ohjelmaa. Turvallinen oman ryhmän opastuksen eväineen voi tilata Kinkamon Pirtiltä.

Uusi vuosi vietetäänkin sitten reippaamissa tunnelmissa, kun Peilikuva –yhtye nousee lauteille ja viihdyttää väkeä Keurusselän tanssilattialla.

Jos majoitut mielelläsi omalla vapaa-ajan asunnollasi tai vuokratussa huvilassa, nauti lomastasi muualla kuin hellan ääressä. Suunnittele herkullinen joulupöytä ja tilaa valmiit joulupöydän antimet mm. Pappilan Pidot Oy:n verkkokaupasta (tilaukset 16.12.20 mennessä): www.pappilanpidot.fi/verkkokauppa/osasto/jouluruoka/Kaikki verkkokaupasta tilatut ja ostetut ruuat on noudettavissa nopeasti ja turvallisesti Vanhasta Pappilasta 23.12. klo 13.30-14.

Mökit, huvilat, studiot, B&B-asunnot eli Keuruun majoituspalvelut löytyvät täältä.

Keuruulla ehdit jouluostoksille

Kaikkea kotiin ja kotiväelle löydät Keuruun Megamarketista, Tokmannilta, Marikaisasta, Tiltaltti Shopista, keuruulaisten kädentaitajien talosta Tarhiankulmasta ja Navikka Puodista sekä Maalaisvakasta. Ruokatilaukset kotiin tai mökille voi tehdä ja maksaa samalla K-Supermarket Järvituulen verkkokaupassa. Tilauksen voit noutaa turvallisesti liikkeen ulkopuolelta tai tilata kotiinkuljetuksen.

Korona-aikana yrittäjät pitävät erityistä huolta esim. pintojen siivoamisesta ja omasta, työntekijöittensä ja asiakkaiden terveydestä.
Tulethan sinäkin majoittumaan ja ostoksille vain terveenä! Kiitos!

Tiedot sitoumuksetta, muutokset mahdollisia. Tarkistathan aukiolotiedot aina yrityksen verkko- tai sosiaalisen median sivuilta.
Tiedot koottu yritysten sivulta Visit Keuruu / matkailusihteeri Leena Jaatinen

Lisätietoja
Matkailusihteeri Leena Jaatinen
puh. 040 510 6699 leena.jaatinen@keuruu.fi