Ruskan väristen lehtien keskellä kuva entisestä kivinavetasta, joka on matkailukeskus

Vanhan Keuruun Syysmarkkinat 2022

Vanhan Keuruun alueella järjestetään parin vuoden tauon jälkeen perinteisen tunnelman syysmarkkinat. Markkinoilla tarjotaan kauden satoa tuoretuotteina, hilloina, mehuna, säilykkeinä ym. Käsitöitä löytyy myös villasukista korvakoruihin ja kaikkea siitä väliltä.
Keurusseudun Partiolaisten vohvelikahvilassa paistetaan maukkaat vohvelit sekä tirisevän kuumat makkarat!

Paikalliset leivonnaiset vievät kielen mukanaan ja saat eväät – joko valmiit tai raaka-aineet – koko viikonvaihteen ruokailua varten. Kannattaa myös harkita, josko veisi ystävän tai perheen ruokailemaan kauden satolounaan buffettiin Pappilaan tai Pappilan Tavernaan. Tavernasta saat myös herkulliset kondiittorin tuotteet ja Tallipihan ihanat suklaat kuumien juomien kanssa nautittavaksi.

Alueen kaupat ja Keuruun museo on avoinna. Kuvataiteilijat Svetlana Ruoho ja Tatjana Swan kutsuvat kävijät Keuruun museon saliin jakamaan kanssaan tulkintoja rakkaasta Keski-Suomesta ja Keurusseudusta. Kamanan toisessa kerroksessa, Vinttigalleriassa on Seija Sipposen ja Keuruun Marttojen näyttelyt.

Pihalla esiintyy klo 13 mainio Semiseco lauluyhtye. Lisäksi voit rapsutella lampaita, vuokrata kanootin, pelata maksutonta koko perheen iloista ulkopakopeliä Kapteenin pennoset ym. Poikkea katsomassa Keuruun Marttojen pisteellä, kuinka sienistä irtoaa väriä villalankoihin.

Tapahtumaan ei ole pääsymaksua ja lisää tietoa päivitetään tapahtuman facebook -sivullekin.

Lue lisää tapahtumaviikonvaihteestamme täältä.

Jos kiinnostuit osallistumaan myyjänä, katso edulliset hinnat ja lisätiedot täältä

Markkinoille kannattaa saapua jalan ja varata mukaan käteistä – myös kolikoina. Osalle myyjiä käy kortti, mutta myös satunnaiset kotivalmistajat ovat mukana, joille voi maksaa – entisajan malliin – rahalla.

Markkinatunnelmaa aiemmilta vuosilta.