kuvakollaasina Ladyt liikkeellä tapahtuman mainos

Tapahtumien viikonvaihde 18.-19.2.23

Keuruulla jälleen on ihana helmikuinen viikonvaihde eri tilaisuuksien myötä. Koko perhe löytää varmasti omat kiinnostuksen aiheensa yhdessä tai erikseen. Tule pilkille, muotinäytökseen, heppaklubiin tai tanssimaan – meillä viihdyt mukavien ihmisten ja hyvien palvelujen keskellä.

Ihastuttava naisten tapahtuma Ladyt liikkeellä la 18.2.2023 klo 13-16 Vanhan Keuruun alueella, kivinavetta Kamanassa! Uutta tyyliä, hyvää oloa, kevään muotia, kauneutta, kulttuuria, tyylivinkkejä, koruja, kosmetiikkaa, ihania lahjoja, arvontoja ja herkullista ruokaa! Koko päivän ihanaa hemmottelua ja päivä huipentuu muotinäytökseen klo 15! Muotinäytöksessä mukana mm. Tiltaltti Shopin ja Annulin asuja. Näytöksen juontaa Annuli Merkku.

Kamanassa Ravintola Pappilan Tavernassa katetaan noutopöytään ihana lauantailounas klo 12-15 ja myynnissä on pieni erä kondiittorimestarin herkullisia kakkuja kahvin kanssa!

Saman katon alla Kamanassa Keuruun museon näyttelytiloissa avataan uusi näyttely lauantaina klo 13. Suomenselän Taiteilijaseura ja Eurooppalainen Kulttuuriyhdistys ovat yhdistäneet voimansa ja tuovat Keuruun museoon 55-vuotiasta Suomenselän Taiteilijaseuraa juhlivan näyttelyn.

Kaikille avointen avajaisten ohjelmassa on avajaispuheita, lauluyhtye Semiseco ja pientä tarjoilua.

Tule ja tuo ystäväsikin viettämään ihanaa päivää yhdessä! Tilaisuuteen on vapaa pääsy!

pilkkikisamainos

Hotelli Keurusselän vauhtiviikonvaihteessa nautitaan talviulkoilusta narraten kaloja Hotellin edustalla suurella Keurusselällä. Kaiken kansan Keurusselkäpilkki pilkitään la 18.2.2023 ja kisassa on tietenkin hyvät palkinnot!
Ilmoittautuminen ranta-alueen Pirtillä klo 10 alkaen ja kisa-aika klo 11-14. Sarjoja on yleinen sekä veteraaneille, perheille, nuorille ja lapsille. Hinta ei päätä huimaa, vaan henkilöosallistumismaksu maksaa vitosen, sekä perhesarjassa on sama viiden euron hinta koko perheeltä.

Sarjoista palkitaan 3 parasta. Koko kisan pääpalkinnon voittaa eniten kaloja saanut. Pääpalkintoina majoitus puolihoidolla 2hh superior-huoneessa Hotelli Keurusselässä. Muina palkintoina mm. lahjakortteja Keurusselkään, lippuja kesän parhaimpii bileisiin Beach Partyihin, Keuruun uimahalliin & uimahallin kahvioon, tavarapalkintoja yms. 

Kisaan on helppo osallistua, paikallisen järjestön Haapamäen Kalatirrit kaverit ovat auttamassa, ja kairaavat reikiä. Lähde kisaamaan, ja haasta kaverit/työkaverit/yritykset mukaan!

Viihtyisä Pirttikahvila palvelee kisojen ajan! Hernekeittoa, laskiaispullia, makkaraa, virvokkeita, kahvia, teetä, lämmintä kaakaota ym. Kisoissa yhteistyössä Haapamäen Kalatirrit ry ja Visit Keuruu.

Kun olet päivällä viihtynyt ulkoaktiviteeteissa ja sen jälkeen nauttinut hotellin kylpylän lämmöistä ja poreista, kutsuu hotellin tanssilattia. Viihdeillat perjantaisin ja lauantaisin tuo suomalaisen iskelmän tähdet Keurusselälle ympäri vuoden ja niin tänäkin viihkonvaihteessa mukana viihdyttämässä ovat kaikkien tuntemat miehet Kari ja Teemu – Hirvonen ja Roivainen – yhtyeineen!

Hotellissa tanssipakettitarjouksena yhdeltä vuorokaudelta Standard-huone 2hh 206€ | Yhden hengen huone 141€ | Superior-huone 2hh 226€ | Yhden hengen huone 156€.

Kahdelta vuorokaudelta hinta on 183 € /hlö/ 2hh Standard-huoneessa,
Huom. hinnat sisältävät päivälliset, kylpylän, aamiaiset sekä tanssiliput tavallisina tanssi-iltoina.

heppaklubi teksti ja lapsi hevosen selässä

Perheen nuorelle väelle löytyy lauantaina 7-12 – vuotiaiden heppaklubi klo 11.45-13.15 Rahikkalan tilalla. Herttalan heppaklubissa opetellaan ratsastuksen alkeita, hoidetaan Herttalan hevosia ja höpistään, no, mistäs muustakaan, kuin hevosista! Herttalan heppaklubi ei ole ratsastuskoulutoimintaa, eikä sisällä pelkkää ratsastusta. Klubi sopii aloittelijoille ja heille, jotka haluavat tutustua hevosten elämään pelkkää ratsastustuntia perusteellisemmin. Kertamaksu 15€ ja tarvitaan ilmoittautuminen etukäteen: info@rahikkalantila.com.

Sunnuntaina 19.2. on Keuruu Naisvoimistelijoiden koko perheen PerheGym -tunti. PerheGymissä harjoitellaan yhdessä lapsen ja aikuisen kanssa tai koko perheen voimin perusliikuntaitoja ja perheakrobatian perusteita. Mukaan ovat tervetulleita kaikki vauvasta vaariin!

Muita aktiviteetteja voit harrastaa Keuruun kylpylätyylisen uimahallissa ja Liikelataamossa keilailen hohtona tai ilman.

Käy katsomassa muut tapahtumat ja tilaisuudet – Keuruu Today viikko-ohjelmasta!

Tule Keuruulle julkisilla – Tampereelta neljä ja Jyväskylästä kolme junavuoroa suoraan Keuruun rautatieasemalle! Katso junavuorot täältä.

Jyväskylästä Keuruulle ja takaisin kaksi suoraan linja-autovuoroa.
Matkahuollon aikatauluhaku täältä.

Artikkeli: Leena Jaatinen, Visit Keuruu
Lähteenä verkkosivut ja tapahtumasivut facebookissa.

Tiedot sitoumuksetta, muutokset mahdollisia.