Tampereen Ukuleleorkesteri konserttikiertueella Keuruulla su 15.3. klo 14

PERUUTETTU —————

Kevään ehdottomasti viihteellisin kattaus Keuruun Kulttuuritalo Kimarassa!

Suomen suurimman ukuleleorkesterin ohjelmistossa on hyväntuulista viihdemusiikkia humoristisella otteella höystettynä.
Loistavat solistit, paljon muita soittimia. Konsertti täynnä yllätyksiä.

Ukuleleorkesteri hurmasi yleisönsä viime kevään konserttikiertueellaan Keuruulla ja yleisö janosi uutta vierailua. Ohjelma  on tietysti uusi ja erilainen.

Tampereen Ukuleleorkesteri perustettiin maaliskuussa 2016 ja siihen kuuluu yli 40 soittajaa. Suomen suurin ukuleleorkesteri konsertoi ahkerasti Suomessa, mutta myös maamme rajojen ulkopuolella.

Yhtyeen hyväntuulinen ja viihdyttävä musiikki loistavien solistien kera on kuulijoille elämys. Orkesteri saa takuuvarmasti yleisössään hymyn huulille ja tanssijalan vipattamaan.

Ukulele on kielisoitin, joka kehitettiin Havaijilla 1880-luvulla. Se on rakenteeltaan nelikielinen, pienikokokoinen  ja melkoisesti kitaran näköinen soitin, jota valmistetaan viidessä  eri koossa. Soitin oli Suomessa melko unohduksissa, mutta Lapinlahden Linnut toivat soittimen taas julkisuuteen. Nykyään Suomessa on muutamia orkestereita ja soittoa opetetaan kansalaisopistoissa, myös Keuruulla.  Ukulelea soitetaan näppäilemällä kieliä ja plektraakin voidaan käyttää.

Keuruulla orkesterin vieraaksi saadaan paikallista väriä, kun viheltäjä Irma Vehmaskoski esittää konsertissa pari kappaletta.

Kimaran konserttiin on lippuja saatavana rajoitetusti.  Sisäänpääsyn voi  kuitenkin varmistaa ostamalla ennakkolipun Navikka Puodista.

Lisätietoja:

https://www.youtube.com/watch?v=XyLnxmlHqh4
ja https://www.facebook.com/tampereenukuleleorkesteri/
ja https://www.youtube.com/watch?v=sEB4vPpZbys

Konsertissa väliaika ja kahviopalvelut
Liput ennakkoon Navikka-puodista 12 € tai ovelta 15 €

Järj. Keuruun kulttuuritoimi, Estata