kaksi tyttöä laskemassa pulkalla

Talvilomanen Keuruulla!

Keuruun nautitaan talvella lomailusta raikkaassa luonnossa! Ulkoile upeissa järvimaisemissamme, kuntoile tilavissa ja turvallisissa kohteissamme. Nauti hyvästä ruuasta, palveluista ja viihdetarjonnasta. Lyhyt pikkuloma tai pitempi viipymä antaa uutta virtaa kun matkataan kohti kevättä ja kesää.
Tapahtumat Keuruulla – katso menovinkit – Tästä löydät linkin Keuruun tapahtumakalenteriin.

Viihdehotelli luonnon keskellä

Keuruulla sijaitsee Suomen yksi parhaimmista tanssipaikoista, legendaarinen Hotelli Keurusselkä. Tällä hetkellä parketilla ei sovi tanssahdella, mutta voimme luvata tämän: heti kun tilanne sen sallii, alkavat vauhdikkaat tanssi-illat Suomen parhainten solistien tahdissa.

Nyt pakoa arkeen antavat perheen tai hyvän pienen ystäväporukan kanssa irtiotot arjen pyörityksestä. Keurusselässä kiinnitetään erityistä huomiota hygieniaan ja mahdollisuuksiin pitää välimatkaa toisiin, jotta voimme tarjota jaksamiseen ja hyvinvointiin liittyviä palveluja asiakkaillemme.

Hotelli Keurusselän hemmottelupaketti kahdelle sisältää majoituksen 2hh superior huoneessa, hyvinvointituotteita, pullo kuohuviiniä kahdelle ja pienoiskylpylän käytön. Hotellin maisemalliset superior -huoneet ovat juu uusittu ja vastaanottokerroksen huoneet ovat kunnostettu parisen vuotta sitten.

Upean honkaharjun loma-asunnot kuudelle hengelle tarjoushintaan 130€ (su-to saapumiset) ja pe-la saapumiset 175€/vrk.
Tarjous voimassa 31.5.2021 asti. Hotelli Keurusselän muut tarjoukset löydät täältä.

Hotelli Keurusselässä voi rentoutua turvallisin mielin. Yli 500 hengen ravintolasali tarjoaa runsaasti tilaa turvaetäisyyksien aikaan. Meillä seurataan tarkasti hallituksen suosituksia ja noudatamme niitä äärimmäisen tarkasti.” – kertoo hotellinjohtaja Iris Mäkinen.

Hotelli pystyy majoittamaan 200 henkeä ja viereisessä Keurusharjun loma-huviloissa on vuodepaikkoja 180 hengelle. Uusittu vastaanotto ja aulabaari ”Syke” toivottavat tervetulleeksi uusittuun Hotelli Keurusselkään.

Hotelli Keurusselän naapurissa sijaitsee Keurusselän Liikuntapuisto, jossa näin talvikelillä on loistavat ladut eri kuntotason liikkujille. Alueella myös laavu nuotiopaikkoineen, tunnelmallinen ulkotilan maastokirkko ja hyvät lenkkipolut. Hotellin naapurissa on myös yksi eteläisimmistä vapaankelkkailunalueista, jossa on nyt pääsee ihailemaan upeita keskisuomalaisia talvimaisemia.

Majoitustilavaihtoehtoja on myös mökit, studiot, BB -kohteet ja Hotelli IK. Kaikkiin kohteisiin on mahdollisuus tilata herkulliset Pappilan Pitojen verkkokaupasta herkkuboksit tai koko päivällinen.

Aktiivisesti puhtaassa luonnossa tai viihtyisissä sisätiloissa

Meillä voit samoilla metsikössä, retkeillä Eräoppaan johdolla ja vaikkapa käydä Kokkomäen Tallin suomenhevosvaelluksella. Tänä vuonna Keuruullakin on upeat lumiset maisemat ja hoidetut luistavat ladut. Löydät ajankohtaisen latutilanteen täältä: www.ladulle.fija ihanat luistavat mäenlaskupaikat.

Keuruulla on useita luontopolkuja eri kuntotason retkeilijöille sekä upeita käyntikohteita, kuten Himmaan Huippu Riihon kylässä. Täältä löydät luontopolut ja muut luontokohteet.

Mikäli kelit eivät suosi ulkoilua, Keuruun keskustassa sijaitsevat kylpylätyylinen uimahalli, keilahalli ja Pappilan Pakopelihuone on käytettävissäsi. Uimahallissa erilaisia ryhmiä, joihin voi osallistua ilman ennakkoilmoittautumista. Jos et pelkää likaantuvasi saunassa, tilaa vaikka savusaunavierailu lempeisiin löylyihin.

Lomalla ehtii hyvin rentoutua ja nauttia hoidoista Saaran Kauneushoitolassa tai antautua muodon muutokseen parturi-kampaamo Somassa.

Vanhan Keuruun alueella matkailukeskus Kamana on rakentunut pappilan entiseen kivinavettaan. Saman katon alta löydät ruokapaikan Pappilan Tavernan, Tiltaltti Shopin ja Keuruun museon vaihtuvat näyttelyt.

Tavernan herkullinen lounaspöytä on katettu päivisin ja lisäksi voit tilata ala carte listalta. Ja viikonvaihteeseen laskeudutaan Tavernan pitsaperjantain anneilla. Saat myös makean nälän taltutettua jäätelöllä tai muhkeilla tuplakokoisilla donitseilla! Tilaa Pappilan herkkuboxi vaikkapa mökki-illan nautinnoksi.

Herkuttele suklaalla tai ratko mysteeri

Oletko koskaan ollut suklaatasting tilaisuudessa? Nyt sinulla on siihen mahdollisuus Tiltaltti Shopissa. Pääset maistelemaan Suojärven Suklaatilan herkullisia, käsintehtyjä suklaita. Kutkuttaako makuhermojasi enemmän tuima tummasuklaa vaiko makoisa valkosuklaa? Ehkä suosikkisi onkin maitosuklaan ja merisuolan suloinen yhdistelmä? Varaa (etukäteen) aikasi hauskaan herkkutteluun, samalla voit katsastaa Tiltaltti Shopin kevätuutuuksia ja hankkia tuliaisia kotiin.

Pappilan Pakopelit on oivaa aivojumppaa koko perheelle tai kaveriporukalle. Entisen Pappilan vintillä on tunnelma jo valmiiksi kohdallaan ja tiimillänne on tunti aikaa ratkaista pulmat, pelin tarina ja päästä ulos. Suljetussa huoneessa tapahtuva peli koostuu sarjasta erilaisia tehtäviä, jotka ratkotaan käyttämällä nokkeluutta, luovuutta ja yhteispeliä. Yksi vihje johtaa toiseen ja lopulta mysteerinselviämiseen sekä huoneesta ulos pääsemiseen. Tästä riittää juteltavaa vielä jälkipeleissäkin. Palvelu ympärivuotinen ja myös pyhisinkin – tarkista palvelun saatavuus varauskalenterista.

Ruokapaikoissa löytyy valinnan varaa

Ruokapaikkoja löytyy useampaan makuun, kuten Megamarketin yhteydessä sijaitseva Hessburger, keskustassa kiinalainen Hong Fa tai Pizzeria La’Mel. Päivän keittoa tarjoavat Kahvila-konditoria Satumaa ja Bistro Otto. Päivän kotiruokalounaspöytä on katettu Haapamäellä Juhlatalo Ukko-Pekassa ja Keuruulla Lounaskahvila Onni-Tonnissa, missä samalla käynnillä voit tankata sekä puhdistaa menopelin autopesulassa.

Kulttuurin nälkään

Keuruun museon ympärivuoden vaihtuvia näyttelyjä. Tällä hetkellä näyttely Espoon Näyttelykillan SUSI -näyttely jatkuu 20.3.21 asti.

Vanhan Keuruun alueella on myös viehättävä – kahdesti Suomen kauneimmaksi valittu – Rautatieasema, joka esittelee “Keräilyn kätköistä” – näyttelyssä Suomen laajimman kotimaisen emaliastioiden valikoiman, entisaikojen leikkikaluja sekä mm. erilaisia nautintoaineita, kuten kahvi. Näyttely on avoinna sopimuksesta, joten tartu rohkeasti luuriin ja soita Rautatieaseman isäntäpariskunnalle.

Keuruun kaupunginkirjastossa kannattaa matkalijan poiketa vaikkapa lukemassa paikalliset lehdet. Kirjastossa on myös vaihtuvia näyttelyjä ympäri vuoden.  Näyttelyyn pääsee kirjaston aukioloaikoina.

Keuruun Ekokylän kupeessa sijaitseva Rajatalo on vuosittain laajeneva ympäristötaidekokonaisuus. Mukana on maamme eturivin taiteilijoita. Talo ja sen ympäristö on avoinna vierailijoille ympäri vuoden 24/7. Taloon ja alueelle on ilmainen sisäänpääsy.

Tutustu talven ja kevään tarjouksiimme ja tervetuloa vieraaksemme Keuruulle!

Keuruulla on runsaasti erilaisia majoitustiloja, kuten huoneistoja, BB kohteita, huviloita
– katso lisää tästä majoituslinkistä

Majoituksien vapaat ajankohdat:  Booking.comNettimokki.comLomarengas

VIDEOITA:

Katso liikunnallinen videomme täältä

Katso Keuruun esittelyvideo täältä

Keuruun tapahtumat löytyvät täältä

Kaikki kohteemme noudattavat vastuullisesti valtioneuvoston ohjeistuksia koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Huomioithan sinäkin turvallisuussäännökset ja ethän saavu tilaisuuksiin sairaana. Tilaisuuksiin kannattaa varata liput etukäteen, koska paikkamäärät voivat olla normaalia pienemmät suositusten mukaisesti.

Tiedot kerätty:   VisitKeuruu – matkailusihteeri Leena Jaatinen