Talvilomalaisen ohjelmaa vk9

Talvilomaviikkoja vietetään tällä hetkellä Keski-Suomen korkeudella keväisissä merkeissä.

Lunta on tällä korkeudella niukasti, joten perinteiset hiihto- ja pulkkamäki riennot ovat (ilman uutta lunta) hieman hakusessa.

Muuta aktiviteettia ja ohjelmaa kuitenkin riittää, kuten :

  • kylpylätyylinen Keuruun uimahalli Lasten peuhailta ke 26.2. klo 18-20; lisäksi avoinna poikkeuksellisesti myös sunnuntaina 1.3. klo 10-18
  • Liikelataamo Keuruu eli keilahallissa voi kisailla itseään vastaan ja kavereitten kesken (lauantai-iltana hohtokeilausta); keilapallo sis. hintaan ja kenkävuokra vain 1€/hlö
  • Keuruun Sport Centerissä viikko-ohjelmassa tunteja eri kuntotason naisille, miehille sekä lapsille. Kuntosalin lisäksi zumbaa, spinningiä, kahvakuulaa, yogawheeliä ym. Vinkkinä, että tiistai-iltaisin on tiloissa lapsiparkki. 
  • Keuruun jäähallissa järjestetään myös yleisöluistelu- ja mailavuoroja. Tiistai-iltana 25.2. järjestetään maksuton Karkaa luistelemaan -tapahtuma, jossa mukana mm. Mestis -pelaajia, luistelurata ja maaliin laukomista sekä makkara- ja mehutarjoilu.
  • Pappilan Pakopelit on uudistuneet – kaksi pakopelihuonetta käytettävissäsi – vietä tunti kavereiden tai perheen kanssa visaisen ratkaisun löytämiseksi.
  • Keuruun museossa Uusin silmin -näyttely omista kokoelmista sekä Kamanan Vinttigalleriassa Esko Soinin valokuvanäyttely Talvisota -elokuvan kuvauksista. Näyttelyihin vapaa pääsy.
  • Haapamäen Suojalla on pitkin viikkoa huomioitu perheen pienimmät uusien lasten elokuvien esityksillä, mm. Heinähattu ja Vilttihattu ja ärhäkkä koululainen, Koiranpäivät jne.
  • Vieraile Keuruun kirjastossa, jossa laaja valikoima lasten kirjoja, aikakauslehtiä sekä tietokoneet. Vietä leppoisa lukuhetki vaikkapa kaakaokupin äärellä nauttien. Perjantaina 28.2. voit viedä pehmolelun kirjastoon yökylään, huomaathan, että myös robotit ja nuket ovat tervetulleita.
  • Bingoa pelataan Keuruun linja-autoasemalla tiistaina kahteen eri otteeseen (perhebingo klo 15.30-16.30) ja Haapamäen Suojalla keskiviikkona

LASTEN OMA LATURETKI lauantaina 29.2. klo 12-14 Kurkisaaren Perhepuistossa
* seikkailusuunnistusta, napakelkka, pulkkamäki, taitorata, nuotiotulet ym. Mehutarjoilu ja makkaraa myytävänä. Tervetuloa koko perheen voimin!

Keuruun tapahtumia www.menoinfo.fi 

Tiedot koottu ja päivitetty 19.2.20.
Keuruun vapaa-aikapalvelut – VisitKeuruu
Tiedot sitoumuksetta, muutokset mahdollisia.