vihkiminen lumen ja pakkasen keskellä ulkona maastokirkossa

Tahdon – Häät Keuruulla

hääpari lumisateessa
Hääpari poistumassa vihkiäisistä onnea tuovan pakkaslumen saattelemana.

Tahdon – Häät Keuruulla (<klikkaa videoon youtube)

Isot tai pienet – häät ovat yksi elämän tärkeimmistä hetkistä. Keuruulla haluamme tarjota ainutlaatuisia hetkiä – hetkiä, joita muistella vuosien varrella.

Keuruun ja Petäjäveden yrittäjien kanssa harkittiin esille tullutta ideaa vihkiäisiin liittyvien palvelujen paketoimisesta ja päätettiin perustaa teemasivusto vihkiäisiä harkitseville pareille. Todettiin, että tämä olisi hyvä toteuttaa yritysryhmähankkeena ja lopulta hankkeeseen ryhtyi neljä toimijaa.

Häät usein aiheuttavat pään vaivaa muun muassa siinä, missä ne järjestetään niin, että kaikille ympäri Suomea sijoittuneille ystäville ja sukulaisille olisi kohtuullinen matka osallistua. Lisäksi hääjuhlien järjestämisessä on runsaasti muistettavaa ja stressaaviakin hetkiä. Tähän halusimme tuoda oman ehdotuksemme – järjestä vihkiäiset keskellä Suomea – Keuruulla!

Keuruulla sijaitsee viisi kirkkoa (vanhimmat 1700 -luvulta) sekä yksi luontokirkko – Maastokirkko. Myös  riihi- ja luontokirkkoja sekä lukematon määrä upeita luontokohteita löytyy ainutlaatuisten vihkiäisten viettoon.

Keuruun, Haapamäen ja Pihlajaveden kirkkojen lisäksi esittelemme sivulla Petäjäveden arvokkaan Unescon maailmanperintöluetteloon kuuluvan Vanhan kirkon sekä Lemettilän tilan palvelut.

Olemme keränneet tietoja HÄÄPALVELUT –otsikon alle keuruulaisia palvelun tarjoajista, jotta voit ammentaa ideaa omien vihkiäisten ideoimiseksi ja helpottaaksemme järjestelyissä. Keuruulta löydät ammattilaiset kaikkeen, mitä tarvitset häiden järjestämiseksi polttareista asusteisiin, juhliin ja kuvauksiin.

Tässä vaiheessa sivulla on mukana hankkeeseen mukaan vihkiytyneet toimijat ja tulemme täydentämään matkan varrella sivuja myös muilla paikallisilla toimijoilla.

Yritysryhmähankkeessa mukana: Lemettilän tila, Petäjävesi sekä Keuruulta Photo Kaisu-Leena, Paula Vehkomäki Design – Pellava-Akka ja Saaran Kauneussalonki.

Yhteistyökumppanit videon tuottamisessa ja verkkonäkyvyydessä:

Esiintyjä Annalotta Onni.

Videokuvaus keuruulainen Studio Näre – Jukka Kuusisto.

Morsiamen ja kaason kampaukset –  Tuulitukka – Eeva Aihos.
Hääparin lahjapöytä – Marikaisa – Kaisa Kankainen.
Verkkonäkyvyys – Samenco – Samppa Tiihonen.

Visit Keuruu – Keuruun matkailutoimi

Hääpalveluiden kehittäminen –yritysryhmähanke
Rahoitus: Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2014-2020

Hankkeen hallinnoija Keulink Oy/ Ritva Pohjoisvirta