SYYSLOMASELLA KEURUULLA!

Keuruulla nautitaan pirteistä syyspäivistä ulkoilen luontoreiteillä, aktiviteettien parissa ja nauttien hoidoista ja vesileikeistä. Aikaa voi viettää myös vauhdikkaasti tanssiparketillakin!

Meille pääset helposti junalla, linja-autolla tai saavu omalla autolla, eikä parkkimaksuista tarvitse huolehtia.

Hotelli Keurusselän syyslomatarjouksessa ajalla 15.-26.10. huonehinnat alkaen 110€ sis. aamiaisen, kylpylän ja tanssi-iltoina liput. Pizzatarjouksena aikuisille 23,50€ ja lapsille 12€ (kylpylä, pizza ja limu). Hotelli tarjoaa mukavan irtioton arjesta, voit nauttia hyvinvointipalveluista, aktiviteeteista, kylpylästä sekä tietenkin tanssahtelusta ja herkullisista ala carte annoksista. Hotellissa palvelee uusi KeurusSpa, jossa saat palvelua osaavien ammattilaisten myötä. Varaa aikasi etukäteen ja tule hemmoteltavaksi.
Esiintyjät ovat Suomen parhaimmistoa! Torstaina 19.10. tanssataan päivätansseissa klo 13-17, tanssittamassa Iltaset-yhtye (liput 12€ sis. pullakahvit). Syyslomaviikon päätteeksi pe 20.10. esiintyy Kaiho -yhtye ja lauantaina 21.10. Patajätkät nousevat lauteille. Arttu Wiskari täyttää hotellin 27.10.23.

hotelli keurusselän mainos jossa arttu wiskari

Meiltä löydät hyvät ruokapaikat monelle kukkarolle sopivasti. Olemme keränneet linkit keuruulaiskahviloiden, pitserioiden ja muiden lounaspaikkojen facebook -sivuille, josta löydät yritysten viikottaiset lounaslistat. Menut löydät täältä.

Kylpylätyylinen Keuruun uimahalli tarjoaa virkistäviä hetkiä niin isoille kuin pienillekin. Kaksi pienten lasten allasta, 25m kuntouintiallas, lämminvesiallas vesihierontapisteineen, kylmäallas sekä upea 58m pituinen vesiliukumäki ei jätä ketään kylmäksi. Uimahallissa on myös mahdollisuus varata yksityissauna, ole yhteydessä ajoissa henkilökuntaan ja varaa oma saunavuorosi.  Syysloman aikana uimahallissa on pidennetyt aukioloajat ja lapsille sekä nuorille järjestetään koko perheen yhteinen vesipeuhapäivä ja -ilta, tällöin uimahalli on rauhoitettu vain lapsiperheiden käyttöön. Kuntoaltaassa erilaisia välineitä leikkimiseen ja vesitaitojen opetteluun. Aikuisille on kohdennetut Hydrohex ohjatut jumpat (maksuttomia jumppia Hydrohex näytöltä).
Varaa aikaa nauttiaksesi uimahallikäynnin jälkeen Iidan kahvilan herkullisista suolasista ja makeista leivonnaisista.

Keuruun uimahallissa huimapäisimmät laskevat vesiliukumäestä!

Katso tarkemmin tiedot alla:

SYYSLOMAN (VKO 42) aukioloajat ja ohjelma:

Maanantai: 12:00-20:30, klo 10-12 Vesipeuha

Tiistai: 6:00-20:30, Hydrohex ohjattu jumppa klo 10:30-11 ja 14:30-15

Keskiviikko: 12:00-18:00, klo 18-20:00 Vesipeuha

Torstai: 6:00-20:30, Hydrohex ohjattu jumppa klo 10:30-11

Perjantai: 12-20:30, Hydrohex ohjattu jumppa klo 14:30-15

Lauantai: 13-18, toimintarajoitteisten uintivuoro klo 12-13

Koko perheen tapahtuma  LOISTOLAUANTAI järjestetään la 21.10. klo 14-16 Keuruun yläkoululla (Jussi Rainiontie 5 A, Keuruu).  Viidakkoteemainen tapahtuma on sisätiloissa. Ohjelmassa mm.  Djemperumpupaja, kasvomaalausta, askartelupiste, lautapelejä, Turpon viidakkoseikkailurata, Funfun Park laitteita, RC Safariajelua, auditoriossa viidakon ääni-valomaailma taiteiluineen ja jumpparatoineen, kirjaston eläinjooganurkka ym. Lisäksi tiloissa voi nautti kahvia ja virkokkeita kahviossa (maksullinen). Suosittuun noin alle 13 v. kohdennettuun tapahtumaan on vapaa pääsy! Tule vaikka teemaan pukeutuneena!

Lisää viidakkoteemaa on tarjolla 16.10.-21.10. Keuruun pääkirjastossa (Pitäjäntuvantie, Keuruu). Luvassa kaikenlaista kivaa, kuten torstaina 19.10. klo 16 elokuvanäytös Kanakani ja tuomion hamsteri. Elokuvan kesto 1 h 27 min. Ikäraja 7 vuotta, ikärajasta joustetaan 3 vuotta vanhemman seurassa. Leffatarjoiluna popcornia ja mehua! Torstaina on myös Lukukoira Kiira tavattavissa klo 17.30-18. Lukukoiralle varattavissa lukuaikoja etukäteen klo 18-19. Yksi lukuaika 15 min. Ajanvaraus pääkirjastolta.

Koko viikon ajan omatoimisesti askartelua ja värityskuvia sekä Aarrejahti! Viidakon eläimet ovat vieneet kaikki aarteet arkusta. Etsi heidät kirjastosta ja selvitä aarteen salaisuus!

Keuruun pääkirjastossa on Kivipiirin näyttely 31.10.23 saakka. Esillä on upeita koruja ja mineraaleja. Näyttely avoinna kirjaston aukioloaikoina ma-to klo 10-19, pe klo 10-17 ja la klo 10-14.

Keuruun pääkirjasto on arkkitehti Eero Hyvämäen suunnittelema (valm. 1999)

Koko viikon ajan Keuruun Jäähallissa on yleisölle avoimia luisteluvuoroja. Ota hokkarit ja kaunarit mukaan ja tarkista ajankohta kalenterista.

Mestisjoukkue KeuPa HT kohtaa Ketterän Keuruun Jäähallissa lauantaina 21.10. klo 17. Keuruulla pelattava ottelu on 28.10. klo 17, jolloin KeuPa HT kohtaa K-Espoon. Alle 20v. pääsevät otteluihin seisomapaikoille maksutta. Voit seurata otteluja myös aition olohuonemaisessa ympäristössä, josta on loistavat näkymät jäälle mukavilla sohvilla istuen. Minimivaraus 4 henkilöä. 4-6 henkilöä saa koko aition käyttöönsä. Hinta: 30€/hlö (KeuPa HT:n kausikorttilaiset 25€/hlö). Hintaan sisältyy sisäänpääsy, 1 virvoitusjuoma ja lihis/sämpylä (sekä käytön mukaisesti laskutettava minibaari). Katso varaustilanne täältä. Varaukset: Paavo Tuovinen, paavo.tuovinen(at)keupaht.fi , puh. 0401697744

Perheiden retkipäivä keskiviikkona 18.10. klo 11-13 Peurunniemen laavulle. Kokoontuminen Viikinlahden kalustorantaan (Unio Sarlinintie, Keuruu), josta kävely tie/polkureittiä pitkin laavulle n. 1km. Perille pääsee myös autolla. Laavulla makkaratarjoilu, voi ottaa myös omia eväitä.
Ajo-ohje: Ent. varuskuntaan Juhanantien päähän, josta kalustorannan rakennusten pihan läpi toiseen päähän. Tähän jätetään autot, jos haluaa kävelyretken. Peurunniementietä eteenpäin rannan suuntaisesti. Laavuista lisätietoa: https://keuruunvapaa-aika.fi/palvelu/laavut

Eväät maistuvat parhaimmalta ulkosalla.

Luontopoluilla voit liikkua kävellen, sauvakävellen tai pyöräilen. Lenkkejä on useampia ja evästely laavuilla sallittua. Katso täältä reittikartat ja lähde ulos luontoon!

Vinkkinä mm. Himmaan Huippu näkötorni Riihon kylässä. 22metrin korkeudesta näet kauas ja voit bongata vielä vaikkapa muuttolintujakin. Ota eväät mukaan tai käy ostamassa omatoimikioskista Vaissin tilan kaalikääryleitä sekä Taatilan tilan tuotteita. Varaa mukaasi käteistä, niin saat lähiruokaa nautittavaksesi.

Himmaan Huipulla näkee kauas.

Kulttuuritalo Kimarassa (Koulutie 7, Keuruu) konsertoi 18.10. klo 18 Tomi Paldanius – Suuret klassikot soolokitaralla. Kitaravirtuoosi esittää konsertissa niin Lapin kesää, Finlandiaa kuin Pohemian Rhapsodya ja monta muuta tunnettua melodiaa. Hänestä on kommentoitu, että hän soittaa melodiat, soinnut, bassolinjat ja jopa kitarasoolot samanaikaisesti. Tiedossa on siis nautinnollinen ilta musiikin ystäville. Muita tilaisuuksia on mm. su 22.10. klo 14 Lenkki – kansanterveyskarnevaali, riehakas elämäntaparevyy. Lippuja on saatavilla ovelta.

Keuruu Today viikko-ohjelmasta löydät lisää tapahtumia.

nousevan katsomon punaiset samettiset tuolit

Oletko käynyt nauttimassa aidon savusaunan tunnelmasta ja sen lempeistä löylyistä? Keuruun Jukojärvellä Kinkamon Pirtin savusauna lämpiää lauantaina 21.10. klo 14-19. Saunominen sekasaunana, joten ota mukaasi uikkarit ja pyyhe. Poskijärvi on edelleen avoin, joten kylmän veden uinnin ystävillä on mahdollisuus polskahtaa välillä virkistävään veteen. Hinta 15€/hlö. Lisätietoja puh. 040 5958 260 .

kolme naista savusaunan lauteilla

Keuruun museossa (Kangasmannilantie 4, Keuruu) on Keuruun taiteilijaseuran 58. vuosinäyttely. Entisessä Pappilan kivinavetassa sijaitsevassa näyttelytilassa sijaitseva Keuruun museo on avoinna ma-pe klo 12-16 sekä la 21.10. klo 11-15. Näyttelyyn on vapaa pääsy.

Muita aktiviteetteja Keuruulla on mm. Pappilan Pakopelit, joka on peli, jossa 2-6 hengen tiimillä on tunti aikaa ratkaista pulmat, pelin tarina ja päästä ulos.  Kaksi tunnin mittaista erilaista pakopeliteemaa: Kapteenin kortteeri ja Keksijän konehuone. Lue lisää ja varaa oma aikasi täältä: https://pappilanpidot.fi/pappilan-pakopelit/

Keilahalli – Keuruun Liikelataamo (Tervantie 15, Keuruu) pääsee kokeilemaan keilaustaitoja. Kahdeksan kisastandardit täyttävää rataa, sauna ja kokoustila sekä kahvilapalvelut oikeuksin. Vuokrattavissa niin palloja kuin kenkiäkin ja etenkin perheen pienimmille on mahdollisuus saada radan reunoille aitaukset.

Liikelataamossa on myös hohtokeilausiltoja.

Legendaarisella Haapamäen Suojalla (Pihlajavedentie 1, Haapamäki) näet uusimmat elokuvat, joita valitessa on huomioitu syysloman ajalle etenkin lasten suosikkileffat. Esityksessä on pitkin viikkoa mm. Maahiset, Antero Varovainen ja Onnenkivi, Muumipeikko ja pyrstötähti, Ryhmä Hau, Disneyn suosikit Bambi ja Leijonakuningas sekä aikuisempaan makuun: Spede ja Valoa valoa valoa.

vihreä sydän

Aineisto kerätty verkkosivuilta ja Keuruu Today viikko-ohjelmasta, päivitetty 17.10.23

Muutokset mahdollisia.

Visit Keuruu