Syyslomailua koko perheelle

Keuruun syyslomalla voit viettää aktiivista aikaa pyöräilen metsässä, nauttien kylpylöiden lämmöstä, frisbeegolfaten useilla eri radoilla ja herkutellen tasokkaissa ravintoloissamme. Kulttuurin ystäville on ilmaiset näyttelyt Keuruun museossa ja Ekokylän Rajatalossa.

Green Key -sertifioidussa Hotelli Keurusselässä voit nauttia luonnosta lenkkeilen kävellen tai sähköpyöräilen. Naapurissa noin kilometrin päässä sijaitsevassa Liikuntapuistossa on 18 korin tasokas frisbeerata, frisbeetä saat lainaksi hotellilta. Hotellin pienoiskylpylä rentouttaa ja perjantaina 29.10. ravintolan esiintymislavalle nousee suosittu Arttu Wiskari ja lauantaina 30.10. ihana Teemu Roivainen. Loppuvuoden viihteessä mennään samoilla linjoilla, iskelmän tähdet, kuten Markku Aro, PNP, Leif Lindgren sekä rokimmat Irina sekä Maija Vilkkumaa löytyvät Hotellin viihdekalenterista. Hieman erilaista ohjelmistoa on mukana myöskin, kuten mentalisti Pete Poskiparta Show, mikä valloittaa komiikallaan, taikuudellaan ja ajatusten luvullaan.

Keuruun keskustassa Vanhan Keuruun alueella voit nauttia näyttelystä, shoppailla ja nauttia entisen pappilan kivinavetan tunnelmallisessa ravintolassa herkutellen vaikka burgereilla tai ala carte -annoksilla. Vinkkinä kerrottakoon, että alueella on ilmainen Pappilan Pitojen ulkoilman kaupunkipakopeli “Kapteenin pennoset” lokakuun loppuun asti.  Kysy ohjetta pelin pelaamisesta Tiltaltti Shopista, jossa toimii myös kaupungin matkailuneuvonta.

Sisätilan Pappilan Pakopeliä pelataan entisessä tunnelmallisessa vanhassa Pappilassa. Uusi pelihuone on avattu nyt syksyllä ja lupaamme, että muita ajatuksia ei päähän pälkähdä tunnin aikana, kun ratkaiset koodeja ja vinkkejä Kapteenin kortteerissa tai Keksijän konehuoneessa. Pakohuone sopii 2-6 hengen porukoille ja voi varata sen Pappilan Pitojen verkkokaupasta.

Haapamäellä sijaitseva historiallinen suojeluskuntatalo Suoja toimii mm. elokuvateatterina, jossa esitetään aina uusimmat leffat. Marraskuulla nähtävissä on mm. Perhe Addams 2, Syke, Sorjonen, Dyyni ja No time to die.

Lisää tietoa tapahtumistamme ja kohteista löydät täältä www.visitkeuruu.fi sivulta sekä tapahtumista KEURUU TODAY -viikkokalenterista.

TERVETULOA VIERAAKSEMME!