Selfiekohteita

Olemme koonneet tähän muutamia ideoita kuvauskohteiksi. Keuruun kauniit järvimaisemat ja vehreä luonto luo kuvaukselliset puitteet loman kivoille valokuvamuistoille ja sometukseen.

Selfiekehys löytyy Keuruun keskustan tuntumasta Ahtolan satamasta.
Nappaa kuva ja laita tunnisteeksi #visitkeuruu.

Selfiekehys Ahtolan satamassa

Ahtolasta lähtee aito siipirataslaiva Elias Lönnrot risteilylle Hotelli Keurusselkään ja keskiviikkoisin naapurikaupunkiin Mänttään. Laivan kannella, jos missä, saa ihania taustoja järvimaisemissa. Laiva paikoitellen liikkuu todella lähellä rantoja, joten erikoisempiakin kuvakulmia löytynee. Kun kysyy laivan Kapteenilta, niin varmasti häneltäkin liikenee hetki yhteiskuvaan.

siipirataslaiva vanhan Pappilan rannalla
Siipirataslaiva Vanhan Lapinsalmen sillan lähettyvillä

Vanhan Keuruun alueella on monta tunnelmallista paikkaa pysähtyä ikuistamaan käyntiä. Vanhan Pappilan arkkitehtuuri kesäterassineen ja kauniine saleineen, piha-aittojen rustiikkinen tunnelma.

Noin 100 metrin päässä Pappilasta on Lapinsalmen vanha silta. Näet sillalta kauniit järvimaisemat niin etelään päin.

Kun käyt tutustumassa Keuruun vanhaan kirkkoon ja sitä ympäröivään vanhaan hautausmaahan, ota kuva kirkon edustalla nurmella, niin saat kirkkotaustan kuvallesi.

valkoinen pieni koira kirkon kiviaidan päällä

Vanhaa kirkkoa vastapäätä seisoo jyhkeänä punatiilinen uusi kirkko. Pysähdy rappusiin ja saat alaviistosta otettuna hienon kuvan uusgoottilaisesta kirkkorakennuksesta.

Keuruun uusgoottilaistyylinen punatiilikirkko

Hotelli Keurusselän naapurissa sijaitseva Keurusselän Liikuntapuiston alueella sijaitsee myös Keuruun maastokirkko. Upeiden honkien keskellä voi hetkeksi hiljentyä nauttimaan luonnon rauhasta ja keskisuomalaisesta maisemasta.

metsän keskellä sijaitsee maastokirkko
Keuruun maastokirkko sijaitsee Keurusselän Liikuntapuiston rinteessä honkien keskellä.

Haluatko samaan kuvaan hirven kanssa? Keuruun kaupunginkirjaston edustalla sijaitsee arvostetun kuvanveistäjän Timo Hannusen mustagraniittinen Kuuntelija -niminen hirviveistos.

Keuruun kirjasto ulkoapäin kuvattuna

Riihon kylässä Himmaan Huipun näkötornilta on nähtävissä upeat maalaismaisemat eri ilmansuuntiin. Täällä kannattaa klikata myös selfie ja lähettää se tervehdyksenä kavereille.

aikuinen ja lapsi katsovat maisemia näkötornista
Himmaan Huipulla huiput näköalat Riihon kylälle

Mikä on sinun mielikohteesi Keuruulla ja haluatko jakaa vinkit kohteesta myös muiden kanssa?

Lähetä vinkkisi meille sähköpostiin info@keuruu.fi tai jaa kohde Visit Keuruun facebookissa ja instagramissa!

#visitkeuruu