Ryhmämatkat Keuruulle 2022

Keuruun matkailun toimijat ovat jo vuosien ajan tehneet loistavaa yhteistyötä matkailupakettien kokoamisessa suosituiksi, kiinnostaviksi kokonaisuuksiksi.

Tämä on mahdollista, kun toimijat tuntevat ja luottavat toistensa palveluihin. Tämä kertoo siitä, että palvelut ovat testattu ja muokattu vuosien varrella saaduista palautteista ja kokemuksista.

Visit Keuruu julkaisee vuosittain Ryhmämatkalle Keuruulle -esitettä, johon olemme koonneet ne suosituimmat pakettimme. Haluamme tarjota elämyksen vieraillemme kaikilla aisteilla.

LINKKI ESITTEESEEN!

Vanhan Keuruun alueen kulttuurihistorialliset kohteet
Näistä 1700 -luvun – puukirkko seisoo ylväänä Keuruun keskustassa, sitä huomaamatta on suorastaan mahdotonta kulkea ohi. Kirkon opas Kaisa -piika kertoo ryhmille draaman keinoin vuosisadan vaihteen elämästään. Radan toisella puolella sijaitsevat Vanha Pappila ja pappilan kivinavetta pihapiireineen ovat monipuolisine palveluineen myös matkailijoiden suosikkeja. Kannattaa varata aikaa vierailulle kesäaittojen tarjonnalle (kesäkahvila, Annulin asusteet, kirpputori, näyttely) ja jyhkeiden kiviseinien sisällä sijaitseville Keuruun museon näyttelyille ja Tiltaltti Shopin ihanille naisille kohdennetulle tarjonnalle. Matkalla ruoka on tärkeä osa onnistunutta päivää, joten tarjolla on joko kivinavetassa palvelevan Pappilan Tavernan edullinen lounaspöytä tai arvokkaan tunnelman Vanhan Pappilan saleissa tarjottava Pappilan kesälounas.

Kun Vanhan Keuruun kierroksella käy vielä Punnosen talossa ja Kotiseutumuseossa sekä lähituoteostoksilla Maalaisvakassa tai Navikka Puodissa, on kierros tältä osin taputeltu.

Aito siipirataslaiva Elias Lönnrot
risteilee satunnaisista puhureistakin huolimatta vakaasti ja rauhallisesti Keurusselkä -järvellä. Vanhan Keuruun alueen naapurissa sijaitsevasta Ahtolan satamasta laiva liikennöi sighseeing -risteilyjä sekä edestakaisin Hotelli Keurusselkään. Meno Hotelliin kestää n. 50 minuuttia suuntaansa ja tämä onkin ryhmämatkailijoiden suosikkireitti – viehän laiva mukavasti retkeläiset majoittumaan ja ruokailemaan Hotelliin. Risteilyn aikana ryhmän oma auto vie matkatavarat perille tietä myöten. Laivalla on mahdollisuus risteillä myös naapurikaupunki Mänttä-Vilppulan Myllyrantaan, josta on lyhyt matka Serlachiuksen museoihin. Laivalla on myös mahdollisuus tehdä risteilyjä tilauksesta, tällöin laivan ravintolaan on mahdollisuus tilata vaikkapa ruokailut.

Hotelli Keurusselkä
on legendaarinen tanssipaikka, joka kerää vieläkin väkeä ympäri Suomea viihtymään tanssien, teatterin ja muun hauskan pariin. Kunnostetut hotellihuoneet, naapurissa sijaitsevat Keurusharjun lomaosakkeet ja eri aktiviteettien kirjo on tämän luonnon keskellä olevan Green Key -sertifioidun (sitoutunut kestävään kehitykseen) oman ilmapiirin. Hotellin ranta-alueella esitetään kesäaikana aitoa paikallista kesäteatteria.

Keuruulla on mahdollisuus tilata eri aktiviteetteja ryhmän ohjelmaksi.
Melonta, subbailut, jousiammunta, korikiipeily, metsäretkeily kävellen tai pyöräillen on vain osa tarjontaa. Mainita pitää vielä erikoisuutena mm. resinaretket, joita voi tilata Haapamäen Höyryveturipuistosta.

Tutustu siis esitteeseemme ryhmille ja varaa sinulle sopiva retki Keuruulle!
Me myös räätälöimme paketin toiveesi mukaan – tervetuloa!