kolme lasta heittää lunta ilmaan ilta-auringossa

Riemuretkelle Keuruulle!

Riemuretkelle -pakettimme sisältää

  • Herkullinen lounas noutopöydästä Keuruun vanhassa pappilassa tai Pappilan Tavernassa
  • Escape room: Pappilan pakopelit
  • Suklaatasting Tiltaltti
  • Shopissa ja suklaalevy kotiinviemisiksi
  • Majoitus 2HH standard-huoneissa
  • Keurusselän maistuva päivällisbuffet
  • Ihanaa oloa sauna- ja allasosastolla
  • Runsas aamiaispöytä
  • HINTA 130,50€/aik./vrk ja lapset 4-12v. 77,25€

Oletko kiinnostunut mysteereistä? Pappilan Pakopelien kaksi mysteerihuonetta on käytettävissäsi. Kun keskityt tunnin verran ajaksi ratkomaan mysteerejä ja koodeja, niin jälkipelejä on mukava käydä entisessä kivinavetan suojissa ravintola Pappilan Tavernassa ruokapöydän äärellä. Samassa rakennuksessa on ilmainen Vanhan Kirkon tie -näyttely ja Tiltaltti Shop, josta löydät matkamuistot, sisustustavarat ja naisten asuteet. Tilaa koko porukalle suklaatasting, niin saat maistella kymmentä eri makua kotimaista suklaata. Jos tämä edellä mainittu miellyttää, niin edullinen tarjouksemme RIEMURETKELLE paketti on kuin sinulle tehty! Sisältää ruokailut ja majoituksen.

Hotelli Keurusselässä pääset irti arjesta. Ladut ja muut lenkkimaastot lähtevät heti ulko-ovelta ja hotellin kylpylässä viihtyy kymmenen hengen maisemaporealtaassa. Karaoke ja tanssi-illat ovat jälleen alkaneet ja ravintolan keittiö luo herkulliset ala carte annokset tai pitsat. Hotellin ranta-alueella järjestetään 3.3. iltapäivällä Husky Karuselli, jossa pääset vauhdin hurmaan koirien vetämänä. Muista varata aikasi Hotellista etukäteen!

Olympiakisojen innoittamat hiihtäjät löytävät ainakin 150 km verran erimittaisia hiihtolenkkejä Keuruun keskustan tuntumasta sekä kyliltä. He, jotka mieluimmin vetävät kaunarit ja hokkarit jalkaan, pääsevät turvallisesti jäälle Keuruun Jäähallissa. Yleisiä luistelu- ja mailavuoroja on viikon jokaisena päivänä. Muihin luistelupaikkojen luetteloon vie tämä linkki.

Pakkaskelissä liikkumisen jälkeen nautitaan lämpimistä vesistä kylpylätyylisessä uimahallissa. Vesipedot voivat kisailla nopeimman laskijan tittelistä  57-metrisessä vesiliukumäessä ja lämminvesialtaassa nauttii ihan vain lilluttelusta ja hierontasuihkuista. Kuntoakin voi kohentaa 25 metrisessä kuntouintialtaassa, missä voi myös vesijuosta. Lasten peuhapäivä on maanantaina 28.2. ja -ilta keskiviikkona 2.3. Näistä ja muista menoista löydät tietoa mm. Keuruu Today -viikko-ohjelmasta. Poikkauksellisesti sunnuntaina 6.3. uimahalli on avoinna klo 10-18. Uimahallin kahvio tarjoaa muuten todella maukkaat herkkuhetket uinnin lomassa.

Jumppakärpäsen innoittamana voi varata Keurusjumpan perhevuoroja, sali on uimahallin kanssa samassa osoitteessa. Keilailemaankin pääset Liikelataamon Keilahallilla.

Laskiaissunnuntaita voi viettää Keuruun Kirkonmäellä. Kirkonmenot alkavat klo 10 ja sen jälkeen tarjolla on klo 14 asti hernekeittoa, nuotiomakkaraa, kahvia ja pullaa. Kirkonmäellä on myös pulkkamäki, puuharata, lumilabyrintti, lumiveistosten tekoa sekä paijattavina kesyjä vuohia ja kaneja.

Haapamäen legendaarisella Suojeluskuntatalolla Suojalla esitetään elokuvia ja erityisesti talviloma on otettu ohjelmistossa huomioon. Tunnelmallisessa hirsisalissa esitetään elokuvia sunnuntaisin sekä tiistaina, keskiviikkona ja perjantaina. Tarjolla on niin Jättiläiskoira Clifford (K-7, dubattu) kuin The Batmankin (K-16).  Myös kotimaiset Vinski ja Näkymättömyyspulveri ja 70 on vain numero esitykset nähdään. Katso esitykset Keuruu Today -kalenterista. Popparia ja muita herkkuja on tarjolla Suojan aulan kioskista.

Muista ottaa pulkka mukaan ja vaikka unohtaisitkin, niin kyllä Keuruun kaupoista löytyy tarjontaa hankintaan ja tuliaisiin. Poikkea vaikkapa Keuruun Megamarkettiin tai Tokmannille.

Pulkkamäkeen pääsee Camping Nyyssänniemessä, jossa historiallinen Ison Liukon pirtti on avoinna herkuttelijoita varten. Pitsaa, kanakoria ym. lämmintä juotavaa löytyy. Hotelli Keurusselän naapurissa sijaitsevassa Keurusselän Liikuntapuistossa voit hiihtää, nauttia evästä nuotiopaikalla ja laskea pitkää mäkeä. Pulkkamäkiä  on muitakin, tässä linkki luetteloon.

Riihon kylän ylläpitämä Himmaan Huippu on ihan huippupaikka kaikkiaan. Suuri kota on avoinna, kioski talvella yleensä viikonloppuisin avoinna, mutta viikolla 9 myös muina päivinä. Kylän ylläpitämät mahtavat ladut tuovat alueelle ja tietenkin suosittu pulkkamäki on iskussa.

Keski-Suomen talvilomaviikko (9vk) päättyy perinteiseen jo 62. kerran järjestettävään kuntohiihtotapahtumaan Keuruu-Multia Laturetkeen. Tässä tapahtumassa ei kilpailla muuta kuin itsensä kanssa. Matkat ovat oman valinnan mukaisesti 5-50 kilometriä ja matkaa voi tehdä omaan tahtiinsa virkistysasemien palveluja käyttäen. Laturetki on myös ilmainen, mutta mikäli itselle haluaa mukavan muiston  ja maksaa palvelut etukäteen, kannattaa hankkia 35€ arvonen laturetkipassi, jolloin palvelut saa matkan varrella sekä mitalin, kunniakirjan ja Keuruun uimahallin palvelut. Molempina päivinä on voitelupalvelu sekä linja-auto kuljetus (5€/suunta) aamulla välillä Keuruu-Multia-Keuruu, jolloin voi hiihtää vain toiseen suuntaan reitin (25 km). Lauantaina hiihdetään vapaalla tyylillä ilman latuja, sunnuntaina suksitaan perinteisellä tyylillä latuja pitkin. Lauantaina järjestetään Keuruun keskustan tuntumassa Lasten Laturetki. Kurkisaaren Perhepuistossa on paljon kivaa talvista puuhaa koko perheelle, mm. napakelkka, nuotio, mäenlaskupaikka ym. perheen pienimmille.
Lue lisää laturetkestä tältä sivulta (linkki).

Tapahtumia viikolla 8-9:

27.2. Laskiaistapahtuma Keuruun uuden kirkon Kirkonmäellä klo 10-14
28.2. Lasten Peuhapäivä uimahallissa klo 12-14
1.3. Karkaa luistelemaan – koko perheen tapahtuma jäähallissa klo 17-19
2.3. Lasten Peuhailta uimahallissa klo 18-20
3.3. Husky Karuselli Hotelli Keurusselässä klo 13-16
5.3. Mestispeli KeuPa HT – Hokki Jäähallissa klo 17-19.30

1.3. alkaen Stars Wars -näyttely Keuruun pääkirjastolla
31.3. asti Vanhan kirkon tie -näyttely Keuruun museossa Kamanassa

5.-6.3. 62. Keuruu-Multia laturetki
5.3.  Lasten Laturetki Keuruulla Kurkisaaren Perhepuistossa

iloinen tyttö laskee pulkalla mahallaan mäkeä
Keuruulla on huimia mäenlaskupaikkoja mm. Camping Nyyssänniemessä, Liikuntapuistossa ja Himmaan mäellä.

Tiedot sitoumuksetta – muutokset mahdollisia. Tiedot kerätty verkkosivuilta.

Visit Keuruu – Keuruun matkailupalvelut