Pyöräillen Keuruulla

Kuva: Klue Oy

Keuruulla on mitä monipuolisimmat maastot maastopyöräilyyn, gravelpyöräilyyn ja maantieajoon. Maalaismaisemia halkovat järvet, lammet ja joet tuovat vaihtelua reitteihin.

Uusimmat reitit toteutettiin viime vuonna mm. gravelpyöräilyyn Keuruun matkailun toimijat -hankkeessa. Reittejä on kuusi erilaista, eri mittaista ja eri puolille Keuruuta vieviä. Nämä reitit löytyvät Komoot palvelusta, jossa ne ovat julkaistu myös englanninkielisenä. Lue reittiesittelyt ja valitse itsellesi sopivimmat. Huomaathan, että reitille voi lähteä missä kohdin vain ja ajaa siitä vain tietyn pätkän.

Kuva: Klue Oy

Pihlajavedellä on kaksi historian tarinoihin nimettyä reittiä – lyhyempi 12,5 km Lieroisen lenkki ja pitempi 60 km Gallen -kierros. Ulkoilureittejä ylläpitäjävät Pihlajaveden ja Karimon kyläyhdistykset. Karttoihin on merkitty myös reitin varrelta löytyviä kohteita ja palveluja.

Keuruun vapaa-aikatoimen sivulle on kerätty myös luontopolkureittien tiedot. Näistä luontopoluista on merkitty sopiiko se maastopyöräilyyn vai kävelyyn tai sekä että. Sivulta esittelyissä on linkki karttoihin. Linkki luontopolkuihin.

Muista, että kuntoilessa kilpailet vain itseäsi vastaan, joten ota aikaa ja nauti ohitse kulkevista keuruulaismaisemista!

Visit Keuruu