Pyhäinpäivän 5.11. kalenteri

Keuruulla Pyhäinpäivänä palvellaan seuraavasti:

Vilikka Kirppis klo 10-15, Tiltaltti Shopin Outlet matkailukeskus Kamanassa klo 12-15.

Suuntaa Pyhäinpäivän lounaalle, lauantaina avoinna olevia lounaspaikkoja mm. Hotelli Keurusselkä, jossa voi testata uudistetun ala carte listan klo 12 alkaen. Lauantai-iltana Hotellissa tanssit tahdittaa suosittu Teemu Roivainen orkestereineen.

Ruokailupaikkoja Keuruun keskustassa on Bistro Fiilis, Pizzeria La’Mel,  Hong Fa kiinalainen ravintola ja Hesburger Keuruun Megamarketissa.

Myös keuruulaiset marketit palvelevat aukioloajoillaan, mm. Keuruun Megamarket klo 12-18, K-Supermarket Järvituuli klo 7-21 ja Tokmanni klo 8-18.

Keuruun uudessa kirkossa pidetään klo 10 alkaen Messu ja vietetään Karjalaan jääneiden kirkkopyhää. Kirkossa laulaa Keuruun kirkkokuoro. Illalla kirkossa on klo 18 alkaen Jumalanpalvelus ja vainajien muistohetki.

Lauantaina järjestetään myös muissa Keuruun kirkoissa eli Haapamäellä ja Pihlajavedellä Jumalanpalveluksia ja vainajien muistotilaisuuksia. Katso ajankohdat Keuruu Today viikko-ohjelmasta (<klikkaa linkkiä).

Muuta viikonvaihteeseen liittyviä tilaisuuksia:

Perjantaina 4.11. Keuruun uuden kirkon portaille voi tuoda kynttilän sekä käydä kirkossa hiljentymässä klo 18 -19.30. Yllä oleva kuva on edellisen vuoden tilaisuudesta.

Keuruun uimahallissa on pe 4.11.Halloween teemainen iltauinti klo 18-20. Lauantaina uimahalli on suljettu.

Sunnuntaina 6.11. On Keuruun kirkossa klo 18 Yhteisvastuukonsertti, johon on vapaa pääsy. Kannattaa tulla kuuntelemaan, tilaisuudessa kerätään kolehti.

Viikonvaihteelle on luvattu ajankohtaan nähden lämmintä ja happirikasta keliä, joten mikäs sen parempaa kuin käyskennellä luonnossa. Käy vaikka nauttimassa omat eväät laavulla, joista uusin on sopivan matkan päässä Ilovuoressa. Linkki luontopolkuihin.

 Riihon kylässä sijaitseva Himmaan Huippu on myös oiva retkikohde nuotiopaikkoineen ja 22m korkeuteen nousevien näkötorneineen. Alue on muuttolintujen suosiossa, joten voi olla mahdollista, että samalla näet joutsenia ja hanhia levähtämässä pelloilla.

Hyvää ja rauhallista Pyhäinpäivää!

Kuva – kiitos Päivi Lewis

Tiedot kerätty verkkosivuilta, muutokset mahdollisia.

VisitKeuruu – Keuruun kaupungin matkailupalvelut