kuvituskuva

Potkukelkkailun MM-kisat

Naapurikunnassa Multialla järjestetään Potkukelkkailun MM-kisat 10.-11.3.23. Perjantainiltana klo 18 avataan kisat juhlallisesti soihtukulkueen saapuessa keskustasta kisapaikalle urheilukentälle. Lapset esittävät Multian laulun, johon toivotaan kaikkien osallistuvan.

Avajaiset juontaa imitaattori Matti Peltola ja avajaispuheen pitää Multian kunnanjohtaja Arto Kummala. Keuruun taitoluistelijat esiintyvät. Yleisölle on tarjolla hernesoppaa tykistä niin kauan kuin riittää. Paikalla on endurokelkkailija Juho Jurvanen ja motocrossajaja Jari Laine esittelemässä kalustoaan. Kisapaikan läheisyydessä on anniskeluteltta avoinna klo 24 saakka sekä Multi-Motelli palvelee klo 02 saakka. Imitaattori Matti Peltolan Show esitetään klo 20.00. Tilaisuuteen on yleisöllä vapaa pääsy!

Lauantaina on varsinainen kisapäivä, jolloin klo 10 kisat alkavat miesten karsinnoilla. Kisat juontaa Hannu Matintupa, apunaan lajiasiantuntijana Hannu Vierikko. Kisat päättyvät kllo 14.30 alkavaan haasteviestiin ja palkintojen jako järjestetään klo 15.

Kisat ovat jo perinne Multian talvessa. Muutaman välivuoden jälkeen 32. kisojen vetovastuu on nyt Multian Moottorikerholla, kisapäällikköinä Tiina Pitkänen ja Anna Yli-Jaskari. Vahvana yhteistyökumppanina on Multian kunta.

Kisapaikkana on Multian keskustan urheilukenttä.

Katso tarkempi aikataulu täältä

Hotelli Keurusselän tarjous kisoihin saapuville!

Päähotellin
Standard-huone yhdelle 110 €/vrk  |   kahdelle 150 €/vrk
Superior-huone yhdelle 125 €  |   kahdelle 170 €/vrk

  • hinnat sisältävät aamiaisen, kylpylän ja tanssiliput

Keurusharjun loma-asunnot 180 €/vrk, max kuusi henkilöä

  • hinta sisältää liinavaatteet ja pyyhkeet
  • aamiainen hotellissa 11,50 €
  • tanssiliput 18 €

Viikonlopun esiintyjinä viihdyttävät 11.3. Nina Åkerman & Mantra ja 12.3. Weranta.

Maittavat annokset ravintolan A la carte listalta klo 12.00-21.00.