viiden miehen bändikuva Steve 'n' seagulls

Pikkujoulujen kohteeksi Keuruu

Loppuvuoden kohokohtana on useimmilla toimijoilla pikkujoulujen järjestäminen. Tämä onnistuu loistavasti keuruulaisissa kohteissa. Toivoisitko maalaispappilan tunnelmaa vai kutsuuko parketti? Molemmat ja monta muuta vaihtoehtoa löytyy Keski-Suomen helmeksikin kutsutulla Keuruulla!

Iloista joulun tunnelmaa, herkkuja ja taikaa Hotelli Keurusselässä huippuesiintyjien tahdeissa. Hinnat alkaen 244€/vrk/2 hlöä (160€/vrk/1hh) sis. pikkujoulubuffet, tanssiliput, kylpylä ja aamiainen. (17.11. ja 8.12. liput ostettava erikseen). Hotelli Keurusselässä voit rentoutua ennen juhlailtaa uudessa KeurusSpa -hoitolan palveluissa. Varaa aikasi etukäteen.


Pikkujoulubuffet perjantaisin ja lauantaisin 17.11.-15.12.2023 klo 18-20.30 hintaan 48€/hlö.

Illan viihdyttäjinä mm.: 3.11. Kake Randelin, 11.11. Saija Tuupanen, 17.11. Stewen ‘n’ Seagulls, 24.11. Teemu Roivainen, 1.12. Leif Lindeman, 2.12. Janne Tulkki, 8.12. Pauli Hanhiniemen retkue ja monta muuta Suomen tähtitaivaan loistavaa tähteä! Katso ohjelmisto täältä.

Pauli Hanhiniemen Retkue

Hotelli Viikinhovin suuressa salissa on hienot puitteet järjestää juhlat suuremmallekin kutsuvierasväelle. Myös kabinettikokoinen tila löytyy pienemmälle ryhmälle. Voit liittää illan viettoon vaikkapa saunomisen ja viihtyisää majoitustakin löytyy. Varaa juhlapaikka puhelimitse: 040 3513006 / Sami Törmänen, tai laita viestiä mailto:info@hotelliviikinhovi.fi

juhlasalin valkeat pöytäliinat ja kristallikruunut
Hotell Viikinhovin juhlasali

Vanhan Keuruun alueella Pappilan Pidoissa nautitaan pikkujoulujen Juhlapöydän antimia yleisinä iltoina pe 17.11., la 2.12., ti 5.12., ti 12.12. klo 17-20 (43€/hlö). Voit tulla yksin, kaksin tai pienelläkin porukalla! Menu on saatavissa myös muinakin iltoina ryhmille.

Pappilassa on myös päivittäin Pappilan Perinteinen Joululounas 12.-21.12.2023 ma-la klo 11-14 (32 €/hlö). Muina aikoina menu tilauksesta ryhmällesi, kysy lisää! Pappilan Pitojen pikkujouluvaraukset vain pöytävarauksella puh. 0400 663 689.

Pappilan vintillä on kaksi pakopelihuonetta, joilla saa mukavasti ohjelmaa pikkujoulujen etkoille. Tunnin mittaisen mysteerin selvittäminen tuo mukavasti aihetta jälkipelikeskusteluihin jouluruuan äärellä. Katso täältä vapaat ajat.

juhlakattaus mustat pöytäliinat valkea kynttilät ja juomalasit
Vanha Pappilan sali

Rantakartano Pöyhölän perinteisen Joulupöydän tarjontaa ei niin vain muutetakaan, koska asiakkaat toivovat vuodesta toiseen saavansa juuri tätä Rakkaudella “ilman Saarioisten äitien apua”, alusta pitäen tehtyjä ruokalajeja, parhaista raaka-aineista, perinteisin isoäidin reseptein. Tässä entisessä kappalaisen pappilassa toteutetaan pienemmille ryhmille pienryhmäpäiviä sekä -iltoja edellisten täytyttyä. Pienryhmäpäiviä Joulupöytälounaan ja Joulupöytäillallisen merkeissä on ainakin perjantaina 15.12.2023, kattaukset klo 12 ja 18. Näihin ei ole ryhmäkokovaatimusta.
Hinta 39 €/hlö yhteislaskulla, yli 50 hengen ryhmät 36 €/hlö.
Pöytävaraus 050 4009 818 tai paulus.salo@saunalahti.fi Varaukset sähköpostilla paulus.salo@saunalahti.fi. Päivätiedusteluja ym. voi tehdä puhelimella ja whatsapilla 050 4009819.

hirsiseinäinen sali, jossa jouluiset puupöydät tuoleineen
Rantakartano Pöyhölän sali

Riihon majatalon toiminnallisessa pikkujoulussa nautitaan jouluisesta tunnelmasta joulupuuron äärellä ja löydetään itsestä sisäinen taiteilija, joka päästetään valloilleen tekemään oma taideteos. Ohjaajan toimii Ulla-Maija Pastinen. Hinta 85,50 €/hlö, ryhmän koko tulee olla väh. 10 hlö.
Majatalossa on myös vaihtoehtoja eri joulupöydän antimien määrän myötä. Voit tilata puuron lisukkeineen tai nauttia perinteisen joulupöydän valikoimista. Hinnat 22,50€-38,50€, ryhmän minimi 10 henkeä.

Majatalon tunnelmallisissa tiloissa järjestetään avoin joulukattaus la 16.12. klo 13 ja 17. Pöytävaraukset: majatalo@riihonmajatalo.fi, puh. 040 5645 864.

Linkit menuihin löytyvät täältä.

Riihon majatalon salin valkoiset pöydät
Riihon majatalo

Haapamäen Höyryveturipuistossa sijaitseva Juhlatalo Ukko-Pekka on kodikkaan rento paikka viettää vaikkapa rautatieaiheisia juhlia. Karaokebiisejäkin on tarjolla ainakin satatuhatta ja tanssimaan mahtuu!
Palveluihin kuuluu myös Martin Makukammarit -majoituspalvelut. Ota yhteyttä, niin Juhlatalon emäntä suunnittelee kanssasi juhlat, jossa kaikki viihtyvät.

ravintolan hymyilevä emäntä myyntitiskin takana
Juhlatalo Ukko-Pekan emäntä Erja Kiviluoma

Pidä pikkujoulujen etkot! Vauhtia pikkujouluihin saa Liikelataamon värivaloista ja yhteistä hauskanpidon hetkistä koko porukalle keilauksen parista! Liikelataamon tiloissa löytyy myös sauna kabinetteineen. Sauna ja keilarata kannattaa varata etukäteen ottamalla yhteyttä kansan palvelijoihin tiski@liikelataamo.fi , puh. 0400 260 322.

keilat ja pallo hohtoväreissä

Keuruulla tapahtuu joulun alla. Kun saavut 1.-2.12. et voi olla huomaamatta keskustassa Keuruun valopolkutapahtumaa! Perjantaina keskustan liikkeet ovat normia pitempään avoinna, myyntiä on myös pop-up tilassa sekä torilla. Lauantaina vietetään monen kohteen ja ohjelman Valopolkua, voit poiketa vaikkapa saunassa Ahtolan satamassa! Haapamäellä pidetään Joulumarkkinat sunnuntaina 3.12. Liitä 9.12. vierailuun käynti tunnelmallisella Vanhan Keuruun Joulutorilla ja pääset oikeaan joulutunnelmaan. Nämä ja monet muut tapahtumat löytyvät Keuruu Today viikko-ohjelmasta. Tulossa konsertoimaan Kristoffer Streng, Emma Salokoski, Diandra sekä mm. Eurooppa Neljän revyy!

Keuruulle on helppo tulla julkisilla liikennevälineillä, kuten junalla. Meillä liikennöi Matka Mäkelä Oy, heiltä löytyy myös tilausliikennepalvelut.

Tiedot päivitetty 3.11.23 verkkosivuilta – muutokset mahdollisia.

Visit Keuruu – Keuruun matkailupalvelut