Perinteinen Keuruu-Multia Laturetki 4.-5.3.2023

Päivitetty avoinna olevien ruokapaikkojen tiedot artikkeliin! Tiedot kerätty verkosta 4.3. – muutokset mahdollisia.

63. kerran hiihdettävä Keuruu-Multia laturetki

on kiireetön retkitapahtuma naapurikuntien välillä, jonka voit hiihtää omaan aikatauluusi sopivasti. Kuntohiihdon matkan voit valita vapaasti, pituudet 5-50 km. Keuruun ja Multian välinen matka on yhteensuuntaan n. 25km. Jos haluat hiihtää vain yhteensuuntaan, kannattaa jättää auto ja hypätä linja-autokyytiin (5€/sivu) ja matkata joko Keuruulta Multialle tai toisinpäin.

Lauantai on vapaan hiihdon ystäville kohdennettu ja silloin ei ole latuja käytettävissä. Sunnuntaihin aamuun mennessä ladut on ajettu ja tällöin on perinteisen hiihdon päivä.

Hiihtomatkan varrella on sopivasti taukopaikkoja ja virkistyskeitaita. Mm. Keuruun Jukojärven Veikkolassa saatavilla on suolaista sekä makeaa palaa, kuumaa juomaa ym. Virkistyspisteiden tarjoilu on maksullista ja Keuruun Veikkolassa sekä Multian Sinervän koululla käy myös kortti. Kannattaa silti varata hieman käteistäkin mukaan. Muuten Laturetki on periaatteessa maksuton kuntohiihtotapahtuma.

Huomioitavaa:

Virkistysasemien tarjoilu on maksullista (käteinen, kortti käy Multian Sinervällä ja Jukojärven Veikkolassa).

Voit myös lunastaa itsellesi laturetkipassin, jolloin saat Sinervän ja Veikkolan virkistyspalvelut matkan varrella, mitalin, kunniakirjan sekä voit käydä pesulla Keuruun uimahallilla. Passi myydään käteisellä Keuruun uimahallilla ja Sinervän koululla Multialla. Mikäli haluat vain kunniakirjan tai mitalin, voit ostaa ne uimahallilta, Veikkolasta tai Sinervältä.

Voit seurata meitä myös Facebookissa.

KATSO LATURETKEN INFO TÄÄLTÄ

Lasten laturetki

Lauantaina 4.3.  klo 11.30 on yhteislähtö Keuruun pääkirjaston rannasta (lähdössä säävaraus). Hiihdetään satuhahmojen kanssa kohti  Keuruun Kurkisaaren perhepuistoa. Kurkisaaressa on pari nuotiopaikkaa, mäenlaskua, napakelkka ym. mukavaa toimintaa. Mehut tarjotaan ja myynnissä on myös makkaraa. Voit tulla myös omin eväin mukaan! Osallistujat saavat kunniakirjat. os. Wegeliuksentie 7, Keuruu.

HUOM. TIEDOT POHJAUTUVAT V. 2022 TIETOIHIN – TIETOJA PÄIVITETÄÄN LÄHEMPÄNÄ AJANKOHTAA.

Lasten laturetki facebookissa