pinkissä takissa ja aurikolaseissa nainen nostaa suksia

Perinteinen Keuruu-Multia Laturetki 4.-5.3.2023 – PERUTTU

Keuruu-Multia laturetki on peruttu lumen puutteen vuoksi. Mutta Kansallinen hiihtopäivä -tapahtuma järjestetään.

Reitillä on pitkiä lumettomia pätkiä, joten sitä ei ole päästy ajamaan vielä kertaakaan läpi. Näin ollen vaikka lähempänä tapahtumaa vielä jonkun verran maastoon lunta saataisiinkin, reittiä ei saada kunnostettua lyhyessä ajassa tapahtuman vaatimaan kuntoon. Kaikki ladut, jotka kyseisenä vkl pystytään avaamaan on kuitenkin hiihtokunnossa. Keuruulla on runsaasti hyväpohjaisia latuja kunnossa tällä hetkellä, kun myös järviladut. Uimahalli on avoinna molempina päivinä la-su 4.-5.3. 2023  klo 10-18. Kansallinen hiihtopäivätapahtuma Keuruulla sekä Lasten laturetkitapahtumat pidetään suunnitelman mukaisesti. Hiihto-osuudet ovat säävarauksella.

Keuruun ladut | Keuruu latutilanne | Multia latutilanne

Kansallinen hiihtopäivä tapahtuma la 4.3.2023

Keuruulla Kansallinen hiihtopäivä tapahtuma klo 10.00-15.00. Kurkisaaren Perhepuistosta hiihdetään Tarhian ympäri perinteinen latu 10km. Kurkisaaressa tulet ja makkaran myyntiä. (os. Wegeliuksentie 7, Keuruu

TARJOUS – MAJOITU HOTELLI KEURUSSELÄSSÄ,
NAUTI KYLPYLÄN POREISTA JA
HERKULLISESTA PÄIVÄLLISESTÄ!

 

Lasten laturetki

Lauantaina 4.3.  klo 11.30 on yhteislähtö Keuruun pääkirjaston rannasta (lähdössä säävaraus). Hiihdetään satuhahmojen kanssa kohti  Keuruun Kurkisaaren perhepuistoa. Kurkisaaressa on pari nuotiopaikkaa, mäenlaskua, napakelkka ym. mukavaa toimintaa. Mehut tarjotaan ja myynnissä on myös makkaraa. Voit tulla myös omin eväin mukaan! Osallistujat saavat kunniakirjat.

Keuruun pääkirjasto, Pitäjäntuvantie 5, Keuruu
Kurkisaaren perhepuisto os. Wegeliuksentie 7, Keuruu.

Lasten laturetki facebookissa

 

lapsia napakelkan kyydissä
Kurkisaaren rannassa saa huimat kyydit napakelkalla.

Tule Keuruulle julkisilla!

Katso VR:n vuorot täältä

Katso Matkahuollon vuorot täältä.