Liikuntaneuvonta

Liikuntaneuvonta ja ohjattua liikuntaa

LIIKUNTANEUVONTA

Liikuntaneuvonta on yksilöllistä palvelua henkilöille, jotka eivät ole harrastaneet liikuntaa tai siihen on tullut pitkä tauko. Myös esim. sairaudesta tai vammasta toipumisvaiheen jälkeen voi olla tarvetta saada ammattilaisen apua liikunnan aloittamiseen. Liikuntaneuvonnassa kartoitetaan asiakkaan lähtötilannetta tapaamisessa, ja tehdään suunnitelma liikunnan aloittamiseen. Tapaamisia voidaan järjestää 1-5 kertaa, riippuen tarpeesta.

Tavoitteena on löytää asiakkaan lähtökohdista sopivat liikkumisen muodot ottaen huomioon mm. elämäntilanne ja terveydentila.

Asiakas maksaa itse aiheutuvat kulut esim. välinevuokraukset tai pääsymaksut, mikäli sellaisia toimintoja suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa liikuntaneuvontakertoihin.

Aina voit kysyä myös ohjatuissa liikuntaryhmissä, liikuntapaikoilla, sähköpostilla tai puhelimitse ilmaisia neuvoja ja vinkkejä liikunnanharrastamiseen liikuntatoimen henkilöstöltä.

UIMAHALLILLA ON VIIKOTTAIN LIIKUNTANEUVONTAA TORSTAISIN  KLO 14-15. Voit osallistua ilman ajanvarausta.

Tiedustelut ja ajanvaraukset liikuntapalvelujen liikuntaneuvonnasta ja matalan kynnyksen liikuntaryhmistä Heli Peltola p. 040 827 2753.

Liikuntaneuvontaa on mahdollista saada Terveyskeskuksen fysioterapeutilta p. 014 269 0060.

Tiedustelut matalankynnyksen liikuntaryhmistä Marjaana Pitkänen p. 040 520 3949.

OHJATTUA LIIKUNTAA

Uimahallin ryhmät

Erityisliikunnan matalankynnyksen ryhmien kalenteri

Muista myös kansalaisopiston ja Keuruun Sport Centerin liikuntatarjonta.

Sydänpotilaan liikuntapolku