Liiku Keuruulla

Keuruulla on helppoa viettää ulkoillen liikunnallinen päivä sekä talvella että kesällä.

Keilahalli, uimahalli tai vaikkapa skeittailu Tervan liikuntapuistossa kruunaa ulkoilupäivän. Keuruulla on monipuolinen ja laadukas liikunta- ja lähiliikuntapaikkaverkosto.

Liikuntapaikkoja on keskitetty Tervan Liikuntapuistoon, Kurkisaaren perhepuistoon  ja Keurusselän liikuntapuistoon sekä varsinaiseen urheilukeskukseen. Keskustassa ja sen asuntoalueilla sekä Keuruun kyläkoulujen pihoissa monipuoliset lähiliikuntapaikat tarjoavat käyttöön perinteisiä leikkikenttiä, monitoimikenttiä ja luistelukaukaloita.

Liiku kesällä vieraillen keuruulaisilla leikkikentillä.
Kenttiä löydät koulujen ja päiväkotien pihoilta sekä eri puolilta Keuruuta, keskustasta sekä kyliltä. Tee vaikkapa kotiseuturetki ja poikkea kylien leikkipaikoille. Kun keräät passiin käyntejä eri leikkikentillä ja palautat sen 9.8.19 mennessä Keuruun kaupungintalolle, osallistut arvontaan. Lisätietoa.

Lähes kaikki ulkoliikuntapaikat ovat maksutta vapaassa käytössä varausten ulkopuolella.

Suosittuja frisbeegolfratoja on Keuruulla useita. Täysimittainen tasokas 18 väyläinen sijaitsee Ison Kirjan alueella. Keskustassa Ketvelniemessä ja Keurusselän liikuntapuistosta sijaitsevat 9 väyläiset radat. Frisbeeradat.

Keväällä 2017 on valmistunut Uskalin alueelle 9-reikäinen Futis-Golfrata, ainutlaatuinen kohde alueellisestikin. Rangen koko on 220 x 60 metriä. Alueen käyttö on maksutonta omin välinein. Alueella ei ole päivystystä tai palloautomaattia. Alueella on 10 lyöntipaikkaa matoilta, rautalyöntialue nurmelta, keinonurminen puttigreeni, erillinen chippigreeni ja bunkkeri. Toukokuussa mm. jokaisena tiistaina klo 17–18 maksuton mahdollisuus tutustua golfiin.

Keuruun keskustaa ympäröi kaunis Keurusselkä -vesistö, jonka ympäri pääsee 10 km melontareissun vaikka vuokravälineillä. Kirkkovenesoutuun löytyy Keuruulta veneitä suuremmallekin porukalle.

Uimarantoja on paljon, joista suosituimpana Lapinsalmen uimaranta isoine laitureineen ja hyppytorneineen.

Päiväretkeilyä voi harrastaa useilla kuntoreitistöillä ja luontopoluilla.

Kuntoradoilla on talvella koneellisesti hoidetut ladut. Luistelumahdollisuuksia jäähallin lisäksi on koulujen pihoissa ja urheilukeskuksessa.

Tarkempia lisätietoja Keuruun liikuntamahdollisuuksista ja tapahtumista http://www.keuruu.fi/asukkaat/ liikunta-ja-vapaa-aika ja www.menoinfo.fi

Keuruun liikuntapalvelujen ohjattu kesäliikuntatoiminta nuorille ja lapsille

Lataa oma lasten kesäliikuntaseikkailupassi

Tervetuloa liikkumaan Keuruulle!

Yhteystietoja:

Kurkisaaren perhepuisto Wegeliuksentie 12, 42700 Keuruu
Tiedustelut, Liikuntatoimi 040 8272 753

Keurusselän liikuntapuisto Keurusseläntie 14, 42700 Keuruu
Aluevaraukset ja tiedustelut, kenttämestari 0400 645 088
Rakennusten tilavaraukset, matkailutoimisto puh. 040 572 5640

Tervan liikuntapuisto Tervantie 10, 42700 Keuruu
Aluevaraukset ja tiedustelut, Kenttämestari 0400 645 088

Keuruun kaupungin vapaa-aikapalvelut
Vapaa-aikapäällikkö Heli Peltola
Puh. 040 827 2753

www.keuruunvapaa-aika.fi