Leffaan koko perheen voimin

Keuruun toisessa taajamassa, Haapamäellä, sijaitsee legendaarinen suojeluskuntatalo Haapamäen Suoja. Suojalla järjestetään niin bingoa, tansseja, konsertteja ja erityisesti se toimii paikkakunnan elokuvateatterina. Linkki: Haapamäen elokuvat

Uusimmat elokuvat saavat esityspäivänsä samoihin aikoihin kuin muuallakin Suomessa ja jopa maailman ensi-iltoina. Tammikuussa esitetään koko perheen leffoina mm. Hamsterit, uusi Kiljuset ja Napapiirin sankarit. Näiden ikärajasuositus on 7 vuotta. Tulevia koko perheen elokuvia on mm. Pertsa ja Kilu – Faaraon sormus.

Muita tulevia on mm. The Whitney Houston Movie, Sisu ja kauhuleffa M3gan. Kannattaa varmistaa näiden elokuvien ikärajat ennen lippujen ostoa, mikä on mahdollista tehdä myös verkossa.

Suojan leffatarjonta on monipuolista, tulossa myös hyytävää kauhua ja upeita oopperaesityksiä.

Kevään oopperanäytökset alkavat 14.1.23 Karita Mattilan tähdittämällä Richard Strauss ‘n Salome -oopperalla. Muita esityksiä ovat mm. helmikuussa Opera de Paris ‘n esitys Bellini, i capuleti e i montecchi ja maaliskuussa Puccinin Tosca. Oopperaesityksissä pidetään myös väliajat, ooppera ja balettilippuhintaan sisältyy väliaikakahvi ja -leivos.

Haapamäen Suojan kioskista voit ostaa leffaherkut popcorneineen.

Salome -oopperan tähtenä Karita Mattila.

 

Tiedot kerätty Haapamäen Elokuvat -sivulta, muutokset mahdollisia.