Lähde lammaspaimeneksi saareen!

Haluaisitko viettää kesäisen viikon tai pitempäänkin kaikessa rauhassa maailman menosta, melusta ja hälinästä? Nyt on mahdollisuus lähteä aidoksi lammaspaimeneksi Keurusselkä -järvelle Lamposaareen, entiseen pappilan vanhaan lammassaareen. Saari sijaitsee lähellä palveluja, mutta kuitenkin omassa rauhassa. Lamposaaressa voit hiljentyä, olla osa luontoa ja nauttia aikatauluttamattomasta ajastasi aivan omaan tahtiisi. Lampaitten ruokkiminen kuuluu tehtäviisi, muun toiminnan voit järjestää vain sinä yksin.

Lähde yksin, kaksin, perheen tai ystävien kesken, makuupaikkoja löytyy max. 10 hengelle.

Saaressa on tilava, valoisa, mutta yksinkertaisen karu mökki, hyvätasoinen puusauna, laituri ja hiekkaranta. Saareen pääset joko soutuveneellä, kanootilla tai yrittäjän moottoriveneen viemänä. Soutuveneellä kaupungin palvelut ovat 15-30 minuutin päässä riippuen siitä, mihin haluat soutaa.

Jos rauha ja tekemättömyys pitkästyttää, kauniilla Keurusselkä -järvellä mahdollisuudet ajanviettoon on kanotointi, kalastus, uinti, leipäkivien heittely ja poikkeaminen mantereelle konsertteihin ja tapahtumiin, pitsalle, torille ja kaupoille.

Lisätietoja Eräopas Markku Jokela, puh. 040 544 2976 |  eraopasjokela@gmail.com  |  www.eraopasjokela.fi