vanhoja kakkuvuokia

Kirpparien aarteet

Keuruulla on useita mukavia kirpputoreja, joista saatat tehdä hyviä ja edullisia löytöjä!

Keuruun legendaarisella työväentalon tiloissa on jo useamman vuoden ajan toiminut Vilikka Kirppis. Kirppiksellä vaihtuu maanantaisin vuokrapöytäpaikat ja tarjolla onkin myyjien pöytävalikoimien lisäksi kirpparin omat tuhansien niteiden kirjatarjontaa, vinyyli- ja cd –levyjä. Kauniisti aseteltuna löytyy suomalaista lasia ja keramiikkaa löytyy kokonaisen huoneellisen verran. Facebook -sivulla esitellään aina kuluvan viikon kirppispöytien kauttaukset, joten voit käydä tutustumassa etukäteen tarjontaan.

Vilikka kirppiksen keramiikka-lasihuone

Niilontie ykkösessä sijaitsee Keuruun Kirpputori. Täältä löytyy kirppistavaroiden lisäksi ompelutarvikkeita, nauhoja ja ehkäpä Keski-Suomen suurin nappivalikoima.

Keuruun Kirpputori

Keuruun Rautatieaseman makasiinissa sijaitsee ihana Antiikkirenki, jota nyt ei ihan kirppariksi voi kutsua, mutta tulee mainita tässä yhteydessä. Puoti on oiva kohde heille, joita kiinnostaa vanhat talonpoikaiskalusteet sekä pienemmätkin tavarat. Ja varmasti täältä löytää aarteita sopivaan hintaan.

Antiikkirenki

Keuruun keskustassa Tarhiankulmassa toimii kädentaitajien kauppa sekä Pikku-Virkku, josta löytyy paikallistuotteiden lisäksi vähän käytettyjen lastenvaatteiden kirppis.

Täältä löydät kirppiskohteiden yhteenvedon.