Kirjailijakotiin vaelletaan tänäkin kesänä

Perinteinen Vuorela-vaellus kuljetaan vuosittain kesäkuun toisena sunnuntaina. Vaellus on valtakunnallisesti tunnettu ja vuosittain osallistujia on viidestäkymmenestä sataan, eri puolilta Suomea. Tänä vuonna vaellus toteutuu  sunnuntaina kesäkuun 11. päivä.

Keuruulta järjestetään maksullinen kuljetus Multian lähtöpisteeseen linja-autolla.
Auto lähtee Keuruun torilta klo 9.30 ja siitä peritään 5 euron maksu.

Ohjatulle vaellusreitille lähdetään Multialta kirjasto-kuntotalon pihasta klo 10. Reitti kulkee merkattuna Einari Vuorelan koulupolkua pitkin Kirjailijakoti Vuorelaan. Vaelluksen pituus  yhteensuuntaan on n. kahdeksan kilometrin mittainen. Reitin toki voi kävellä takaisinkin, mikäli kunto sallii, mutta paluukyyti linja-autolla Multian kautta Keuruulle lähtee Vuorelasta n, 13.30

Perillä Vuorelassa pääsee opastetusti tutustumaan kirjailijakotiin. Suolaista ja makeaa suuhunpantavaa virvokkeineen voi ostaa käteisellä totuttuun tapaan pihamaalla olevasta niittykahvila Onnensulasta, lisäksi paikalla kuullaan  Erkki Aution harmonikkamusiikkia.

Vaelluksen järjestää yhteistyössä Einari Vuorelan seura, Keuruun Latu, Iloniemi-Vuorelan kulttuuriyhdistys, Keuruun ja Multian vapaa-aikatoimet.

Toivomme mukavaa ulkoilukeliä ja runsasta osanottoa liikunnan ja kulttuurin parissa.


Einari Vuorelan seura ry
Maire Riikonen pj.