Keuruun Vappuhulinat

Vappuaatto alkaa Hotelli Keurusselän runsaalla brunssilla klo 11-14. Terassilla viihdyttää klo 13-15 J. Laho Duo ja tarjolla on vappujuomatarjouksia ja kesän juomauutuuksia. Illalla lauteet valloittaa Komiat -yhtye. Vielä saattaa löytyä vapaana muutama huone tai mökki, joten pidä kiirettä ja varaa.

Keuruulla vietetään Vapun aattoa perinteisesti keskustan suihkulähteen pohjan katselmuksella. Lions Club Keuruu valitsee vuosittain Kraananeuvoksen tittelin saajan, jonka kunniatehtävänä on tarkastaa suihkulähteemme kunto – lähteen käynnissä ollessa. Kuka tänä vuonna saa tittelin Kraananavauksessa – tule katsomaan. Tilaisuudessa on myös arvontaa, jossa pääpalkintona sähköpyörä.

Keuruun uimahallissa voi nauttia kylpylätyylisesti lempeistä vesistä klo 13-16. Lapsille ja lapsenmieliset voivat testata nopeuslaskua 57-metrisen vesiliukumäen pärskeissä. Uskallatkohan pulahtaa kylmäaltaaseen?

Haapamäen Suojalla Vappuaattona nauttitaan musiikista ja tekemällä hyvää. Musiikista vastaa New Age Rock In Ganes. Liput ovelta 5 € ja lipputulot menevät lyhentämättöminä Keuruun Seudun Kehitysvammatuki ry:lle.

Camping Nyyssänniemessä huvitellaan vappuaattona Dj:n musiikilla nauttien “ehkäpä Suomen parasta pitsaa”. Vanha idyllinen Ison Liukon Pirtti toimii ravintolana, jossa A-oikeudet. Nyyssänniemi on avoinna myös perjantaina ja Vappupäivänä.

Vappupäivänä jatketaan edelleen perinteisillä tavoilla eli Keurusselän ympäriajolla. Kaikenlaiset ajokelpoiset kulkupelit kokoontuvat Keuruun Megamarketin P-alueelle, jossa näihin voi tutustua tarkemmin klo 12 alkaen. Letka starttaa klo 13 ja lähtee kiertämään Keurusselkä -järveä Kolhontien kautta Kolhoon, Vilppulaan ja sieltä Mänttään Myllyrantaan. Takaisin ajoneuvot tulevat omien suunnitelmiensa mukaan.

Toinen keuruulainen runsas brunssi katetaan tunnelmalliseen Vanhaan Pappilaan Vappupäivänä klo 11-14. Varaa pöytäpaikkasi etukäteen puh. 0400663689. Livemusiikista brunssilla vastaa Trio Koneveljet! Kokoonpanossa Seppo Liimatainen, Jyrki Rymin ja Jukka (Mosse) Laitinen.

Riihon kylässä Riihon Majatalossa nautitaan myös Vapunpäivän brunssia havaijilaiskitaran siivittämänä klo 11.30 ja 14. Ruokailuun pääsee vain ennakkovarauksella, joten varaathan paikkasi, puh. 040 5645 864

Tiedot kerätty verkkosivuilta, muutokset mahdollisia. 

Visit Keuruu