musta koira omistajan kanssa

Keuruun koiranäyttelyyn ennätysmäärä osallistujia

Toukokuulta koronan vuoksi syksyyn siirretty Keuruun koiranäyttely järjestetään Keurusselän Liikuntapuistossa lauantaina 2.10.21 Näyttely on järjestetty lähes joka vuosi 49 vuoden ajan.

Ilmoittautuneita koiria on lähes tuhat, aikaisempien vuosien perusteella olimme varautuneet noin kuuteensataan koiraan, joten osallistujatulva ylitti kaikki ennätykset ja toiveet. Yksi tuomari voi arvostella enintään sata koiraa, joten tarvitsimme seitsemän jo sovitun tuomarin lisäksi neljä uutta.

Näyttelyyn on parkkimaksu 5eur (vain käteisellä), ei erillistä sisäänpääsymaksua. Mikäli oman koiran ottaa mukaan katsomaan, tulee varata myös sen rokotustodistus matkaan, rokotukset tarkistetaan pistokokein. Alueella on ravintola, makkaragrilli ja koiratarvikkeiden myyntipiste, joihin kannattaa varautua käteisellä.

Koirien arvosteluaikataulut julkaistaan näyttelyn kotisivuilla www.keuruunkoiranayttely.net , eri rodut ovat näyttelyssä eri aikoina. Näyttelyssä arvostellaan roturyhmät 1 Lammas- ja karjakoirat, 3 Terrierit, 5 Pystykorvat ja alkukantaiset koirat ja 8 Noutajat, ylösajavat koirat ja vesikoirat.

Koiria tulee kaikkialta Suomesta, ja lauantaina näyttelykävijät varmasti näkyvät Keuruun katukuvassa.

Osallistumisen ilmoittautumisaika on päättynyt.

Näyttelyn järjestää Keuruun Seudun Kennelkerho ry, Koskenpään Eräpojat ry, Lapinjärven Metsästysseura ry