kuvituskuva

Keuruun kesäkuumat festarit

Hotelli Keurusselässä juhlitaan kesää ja rantaelämän ihanuutta uudella tapahtumalla eli Beach Party festareilla heinäkuussa 22.-23.7. Solistikattauksesta löytyy monta Suomen nykymusiikin tähteä – Antti Ketonen, Tommi Läntinen, Roope Salminen koirineen ja Olavi Uusivirta! Kattausta täydentää Oliver yhtye, joka tunnetaan energisenä suomenkielistä pop-rokkia vetävänä livebändinä. Mukana heiluvat mm. Crossover yhtye A. Sievälä & Liian pieni bändi sekä paikallista osaamista edustava keuruulaismiesten J.Laho & Orkesteri, joka viiden muusikon bilebändinä esittää tanssimusiikkia, kevyempää suomalaista iskelmää sekä myös ulkomaista pop- ja rockmusiikkia laidasta laitaan.

Vinkkinä, että aito siipirataslaiva ms Elias Lönnrot risteilee lauantaina nonstoppina klo 12-18.30 välillä Keuruun keskustan ja Hotelli Keurusselän väliä – hop on hop off!

Tulossa siis todella mielenkiintoinen musiikillisen ilottelun viikonvaihde Keuruulla ja mihin hintaan! Päivälippu 35/39 euroa ja kahden päivän yhteislippukin vain vajaat kuusikymppiä. VIP-lipulla saat ruuat juomineen ja ohjelman reilulla satasella. Liput myynnissä hotellin verkkokaupassa ja Lippu.fi ’ssä. Katso täältä tarkemmat tiedot sekä huippuedullinen majoitustarjous.

Camping Nyyssänniemen elokuu starttaa perinteisin menoin kahden päivän jytinällä! Entisten nuorten bileet – ENB aloittaa etkoilla jo torstaina ja itse tapahtuma kestää perjantaista lauantaihin 5.-6.8. Entisten Nuorten Bileet ovat suunnattu nimensä mukaisesti entisille nuorille, mutta koska kemut ovat niin mainiot, nähdään tapahtumassa useasti myös nykyisiä nuoria! Bileissä fiilistellään juuri niitä hittejä mitä meidän entisten nuorten nuoruudessa kuunneltiin. Tapahtuma on saanut alkunsa pienestä ja laajentunut lopulta kaksipäiväiseksi festariksi jotka ovat keuruulaisten vuoden odotetuimpia tapahtumia. Tapahtuma ei suinkaan ole suunnattu vain keuruulaisille vaan jokaiselle entiselle nuorelle, joka nauttii musiikista, ruoasta ja hyvästä juomasta.

Esiintyjäkaarti on maineikas, mukana perjantaina Clifters, Mikko Mäkeläinen & Myrskylyhty, NoPro ( keuruulais lähtöinen Jarmo Palomäki, Ari Heikkinen, Jarno Tukiainen sekä Jari Mäkinen ja Taina Virtavaara). Lauantaina lauteille nousevat Bad Boys Blue, Hauli Bros ja Mustat Enkelit. Molempina iltoina viihdyttää Jere Sivosen drag show.

Liput ei täälläkään maksa maltaita – ennakkoon yhden päivän lippu 25-35 euroa, kahden päivän lippu 55 euroa ja portilta vitosen kalliimpana. Lauantain VIP-lipulla saat rannekkeen, ruokailun ja kaksi drinkkilippua sekä paikan lavan edestä 65 eurolla. Vippilippuja on kylläkin rajoitetusti, joten kannattaa varata ajoissa. Näitä juhlia et halua jättää kokematta!

Nyyssänniemessä voit majoittua omaan telttaan tai asuntovaunuun, vuokrata mökin, puuteltan tai uusimman majoituskohteen Aurora –hytin! Varaa ajoissa majoitus verkkokaupasta, näitäkin on rajoitetusti!

Keuruulaisia yleisötapahtumia löydät Keuruu Today -viikko-ohjelmasta.

Visit Keuruu

Tiedot sitoumuksetta – muutokset mahdollisia.