kuvituskuva

Keuruu mukana Kotimaan matkailumessuilla 6.-7.5.

Visit Keuruu eli Keuruun matkailupalvelut esittäytyvät viikonvaihteessa Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa järjestettävillä Kotimaan matkailumessuilla.

Mukana osastollamme ovat

Hotelli Keurusselkä

Tule kuulemaan kesän suurtapahtumista, kuten Popedan esiintymisestä Kesäkarnevaaleilla 17.6. ja mm. Vesterinen yhtyeineen, Martti Servo ja Napander, Kake Randelin esiintymisestä Beach Partyillä heinäkuun loppupuolella. Näihin on saatavilla lippuja verkkokaupasta.

Hotellilla on myös tarjous messuväelle, joten kannattaa poiketa hakemassa tarjouslipuke.

Hotelli Viikinhovi

Uusi yrittäjä Sami Törmänen on aloittanut Hotelli-ravintola Viikinhovissa ja tarjoaa kesäaikana mm. lounasta. Perhejuhlat ja suuremmatkin tapahtumat mahtuvat hyvin näihin, entisen varuskuntakerhon, tiloihin.

Martin makuukammarit ja Höyrypaviljonki

Tuttu mies, Martti Vainio, on myös mukana (lauantaina) messuilemassa. Martin makuukammarit Höyryveturipuiston yhteydessä sekä matkaparkki on oiva paikka majoittua tanssiviikonloppuna. Nämä viikonvaihteet alkavat la 6.5. Leif Lindgrenin tahdittamana ja jatkuvat aina syyskuulle asti. Kotimaiset tähtiartistit tulevat ja valloittavat Höyrypaviljongin lauteet, joten valloita sinäkin tanssilattialla!

Visit Keuruu esittelee koko Keuruun matkailun palveluja mm. uunituoreella Keurusselän Seutu esitteellä. Lisäksi osastolla voit osallistua arvontaan, joissa palkintona näiden mainittujen yritysten majoitus- ym. palkintoja.

Oletko turisti vai keuristi? Tule juttusille kaupunginjohtajamme Noora Pajarin kanssa ja saat häneltä makoisan lahjan kotiin viemisiksi.

Käy Visit Keuruun instagram sivulla tutustumassa messupostaukseemme. Kun näytät postausta ja jaat sivullasi osastollame vierailun, saat yllätyslahjan (rajoitettu määrä).

#visitkeuruu #kotimaanmatkailu #kotimaanmatkailumessut #arvonta #keurismi