kehoitus tilaamaan esite

Keurusselän Seutu kertoo seudun palveluista!

Keurusselän Seutu -esitteemme on odotettu ja toivottu tuhti tietopaketti Keuruun ja seudun viiden muun kunnan matkailutarjonnasta ja muista palveluista.

Esitteessä ovat mukana Keuruun lisäksi Taidekaupunki Mänttä-Vilppula, Multia, Petäjävesi, Ruovesi ja Virrat.

Seutuesitteestä löydät vinkit vierailukohteista, herkullisia lounaita tarjoavista ravintoloista ja monen tyylin majoituskohteista. Lomallahan on aikaa hemmotella itseään käymällä kauneushoitolassa tai kampaajalla ja nauttia aktiviteeteista. Tutustu esitteen tai tämän sivustomme avulla palveluiden tarjoajiin.

Vihkiäisiä suunnitteleville pareille toivotamme lämpimästi onnea ja annamme osaltamme muutamat vinkit helpottamaan häästressiä. Tiesitkö, että Keuruulta löytyy kaikkiaan viisi kirkkoa, joista vanhimmat 1700 -luvulta sekä maastokirkko, ja Petäjävedellähän on maailman perintökulttuuriin kuuluva Unesco -kirkko.

Uutta esitteessämme on ehdotukset mukavaan lomapäivään perheille, pareille tai itsekseen matkaileville (sivu 41). Tulossa verkkosivulle toukokuussa viikko-ohjelma – Keuruu Today – mistä näet aktiviteetit ja muut tiedot lomaohjelmaksi.

Lue täältä digitaalinen esite 

TILAA ESITE

Tervetuloa Keuruulle – paikkakunnalle, jossa kaikki on lähellä!

VISITKEURUU – Keuruun matkailupalvelut