Joulupukki

Joulukausi Keuruulla!

Keuruulla hiljennytään Joulun viettoon ja löydät keuruulaiset tilaisuudet Keuruu Today -viikko-ohjelmastamme.

Huomioithan, että tilaisuuksiin saattaa tulla muutoksia ja peruutuksia riippuen Aluehallinnon päivittyvistä rajoituksista. Kannattaa huomioida, että joissakin kohteissa kysytään koronapassia.

Aluehallintoviraston antama sisätiloja koskeva kokoontumisrajoitus 4.12.:

RAJOITUKSET EIVÄT KOSKE JUMALANPALVELUKSIA, KIRKOLLISIA TOIMITUKSIA (kaste, vihkiminen ja hautaus) ja seurakunnan TAVANOMAISTA USKONNOLLISTA TOIMINTAA.  Lapuan hiippakunnan tuomiokapituli ohjeistaa seurakuntia seuraavasti: Tilaisuuteen voidaan ottaa enintään 1/3 tilaan hyväksytystä enimmäisosallistujamäärästä. 

Joulun aaton aattona pääsee vielä virkistäytymään Keuruun uimahallin lämpimiin vesiin.

Jouluaattona Keurusselän Liikuntapuiston alueella sijaitsevassa vaikuttavassa Maastokirkossa vietetään Joulun hartaustilaisuutta klo 13. Kesto n. puoli tuntia.

Toinen hartaushetki vietetään Keuruun hautausmaan kappelissa klo 17.00. Pihlajaveden Koipikankaan hartaustilaisuus on 14.30.

Tunnelmallinen Jouluyön messu on Keuruun uudessa kirkossa klo 22 alkaen. Tunnelmaltaan varmasti ainutlaatuinen on myös Joulupäivän klo 07 alkava Jumalanpalvelus Pihlajaveden vanhassa kirkossa (Erämaakirkko).

Tapanin päivänä voi harrastaa liikuntaa mm. yleisöjäävuoroilla Jäähallissa. Yleisövuoroja on väliviikolla päivittäin. Linkki jäävuoroihin tästä

Keuruun uimahalli avautuu jälleen 27.12. ja maanantain aamuna on lasten peuhatunnit klo 10-12. Peuhailtaa vuorostaan vietetään keskiviikkona 29.12. klo 18-20.

Väliviikolla kannattaa käydä katsomassa Haapamäen Suojalla uusimmat elokuvat, kuten koko perheen Sing 2 ja Vinski ja näkymättömyyspuuteri sekä Tunturin tarina. Komediaa on tarjolla kotimaisella uutuusleffalla: 70 on vain numero, ja kotimaista jännitystä tarjoaa Omerta -elokuva. Oopperan ystäville esitetään 6.1. klo 13 Les Indes Galantes.  Myös muita elokuvia on tarjolla, kannattaa katsastaa ajat ja esitykset täältä.
Paikkoja on 50 ja ne ovat sijoiteltu väljästi, kannattaa silti muistaa maskit ja se, ettei oireellisena tulla elokuviin.
Maksuna käy käteinen, kortti, ePassi, Smartum kulttuuriseteli/mobiili/ennakkomaksu.

Hotelli Keurusselässä tanssitaan Uuden vuoden aattona Kari Hirvosen tahtiin ja Uuden vuoden päivänä esiintyvät Jarkko Yli-Sikkilä & Soiva Orkesteri solistinaan Tangokuningatar Pirita Niemenmaa.
Tämä päivitys on tehty 21.12. ja tilanne voi muuttua koronarajoitusten  vuoksi. Kannattaa tarkistaa tilanne suoraan Hotelli Keurusselästä. 

Muuta jouluista tarjontaa

Keuruun keskustassa ns. Ostolan alakertaan katutasoon (os. Keuruuntie 10) on avattu ikkunanäyttely, jossa esillä Keuruulaisten taiteilijoiden talvisia teoksia. Kadulle avautuva valaistu ikkunanäyttely elävöittää Keuruun keskustaa yhdentoista taiteilijaseuralaisen sekä Keuruun museon kokoelmien töillä. Teosten teema on talvinen ja ne on koottu kaikkien kadulla kulkevien iloksi ja valoksi – ilman kynnyksiä.  Yli vuoden vaihteen esillä olevan ikkunanäyttelyn järjestävät Keuruun museo, kaupungin kulttuuritoimi ja Keuruun taiteilijaseura. Teokset on valinnut Juhani Järvinen.

Tietoja päivitetään mahdollisuuksien mukaan. Pidätämme oikeuden muutoksiin. 

Tapahtumanjärjestäjät toivovat asiakkaiden saapuvan paikan päälle oireettomana ja mahdollisuuksien mukaan käyttävän maskeja. Kiitos!