teksti on sama kuin esittelyssä

Ilmoita Keurusselän Seutu 2021 -esitteessä

Keurusselän Seutu 2021 -esitteen ilmoitusmyynti on käynnissä. Hinnat ovat edulliset, alkaen 1/8s. kokoisena 65€ (alv 0%)!

Vuosittain ilmestynyt suosittu laajasti seutukuntaa esittelevä esite on yrittäjien toiveesta toteutettu. Kaupungit ja kunnat ovat mukana omilla esittelyillään.

Keuruun osuudessa on mukana myös Keuruun, Haapamäen ja pitäjän kartta, joissa mukana olevat yrittäjät ja muut toimijat on merkitty.

Esitettä tehdään tänä vuonna 15.000 kpl ja sivutavoite on 56-60 sivua.

Esite on myös sähköisenä näköisesitteenä visitkeuruu.fi sivustolla. Näiltä sivuilta on toimivat linkit kunkin ilmoituksessa ilmoittaneeseen webbiosoitteeseen.

Esite on jakelussa vuoden ajan omissa telineissään Keuruulla kolmessa eri marketissa, yrityksissä ja mm. Ideaparkin esitetelineissä touko-elokuun ajan. Ideaparkissa esitettä meni ennätysmäärä johtuen varmasti kotimaan matkailun kiinnostuksen määrästä.

Lähetämme sen myös muualla asuville keuruulaisille vapaa-ajan asukkaille (reilu tuhat kpl) suoraan heidän kotiosoitteisiinsa. Tämän vuoksi esite on myös oiva väline mökkitalkkari- ja muiden palvelujen markkinoimiseksi vapaa-ajan asukkaille.

Lue lisää täältä: http://localhost/visitkeuruu-2022-3/fi/palvelu/ilmoita-keurusselan-seutu-2020-esitteessa/

Voit tehdä sopimuksen joko verkossa tai lähettämällä kaavakkeen sähköpostilla minulle. Myös voit kirjoittaa sähköpostivietinä, kunhan kaikki tarvittavat tiedot on mukana.

Tule mukaan!