ilta-auringon värittämä järvimaisema

Erämaapäivät kutsuu Pihlajavedelle!

Erämaapäivät (22.-23.8.20) kutsuu kaikenikäiset luonnosta ja retkeilystä kiinnostuneet ja enemmänkin harrastaneet Pihlajaveden rantamaisemiin nauttimaan ohjatuista tai omatoimisista retkistä merkityillä poluilla, teillä sekä Pihlaisselän laineilla. Ohjatut retket ovat lauantaina ja sunnuntaina omatoimiretkeilyä, jolloin voit varata edulliseen hintaan mm. kanootteja, kirkkoveneen tai pyörän. Mm. Karansalmen ohjatut retket tehdään patikoiden n. 7 km erittäin kauniissa ja mielenkiintoisessa koskimaisemassa sekä maastopyöräillen osin samaa reittiä Kontioreitillä, mikä on pituudeltaan 18 km. Lähdöt klo 9.00.

Matkan varrella myynnissä retkieväitä. Retken jälkeen n. klo 12-14 mahdollisuus soppatykkiruokailuun 10€/ hlö. Hernekeittoa, lettua ja kahvia.

Tapahtumaan on yhteisvoimin luotu monipuoliset retkeilypalvelut. Varaa pyörät, kanootit, ruokailu etukäteen, niin varmistat niiden saannin.

Tapahtumassa järjestetään tunnelmallinen ilta oheisohjelmineen ja voit majoittua joko paikanpäällä telttailen tai valita sopivimman majoituskohteen Keuruun useista majoituspalveluista.

Tutustu tapahtumaan yhteystietoineen täältä  https://keuruunvapaa-aika.fi/palvelu/eramaapaivat-22-23-8-2020/

Mainosvideo

Tapahtumassa ovat mukana järjestelyissä Keuruun kaupungin vapaa-aikatoimi, Keuruun seurakunta, Keurusseudun Partiolaiset, Pihlajaveden ja Karimon kyläyhdistykset, Keuruun Latu, Keurusseudun Luonnonystävät, Polku.Guru, Eräopas Jokela ja Askelpiste.