Koululiikuntaliiton nuorten suunnistusmestaruuskisat kerää 1400 osanottajaa Keuruulle

Tiedote

KLL suunnistusmestaruuskilpailut pidetään Keuruulla Keurusselän Liikuntapuistossa 30.-31.8. 2019. Järjestävänä seurana toimii Keuruun Kisailijat.
Kilpailijat edustavat kilpailussa oman koulunsa kuntaa. Perjantaina on henkilökohtaiset matkat, joissa pienimmät kilpailevat rastireitillä 9v. sarjassa ja vanhimmat ovat 20v. sarjassa. Lauantaina on vuorossa viestisuunnistus kolmihenkisin joukkuein erilaisissa tasosarjoissa.

Kilpailuun ilmoittautuminen on päättynyt. Ilmoittautuneita on henkilökohtaiseen kilpailuun 1349, joka KLL kisojen historian toiseksi suurin osanottajamäärä. Viestijoukkueita on ilmoittautunut 283.

Keurusselän Liikuntapuisto on erinomainen kilpailukeskus näin isoon tapahtumaan. Myös maasto soveltuu hyvin monen tasoiseen suunnistukseen runsaine polkuverkostoineen ja korkeuseroineen. Entisen varuskunnan ja Liikuntapuiston alueen kartassa on myös erikoiskarttamerkkejä, joita ei maastossa tapaa kovin usein. Talkoolaisia on tapahtumaa järjestämässä 120. Itse kilpailutoiminnan lisäksi talkoolaiset hoitavat majoitusta ja muonitusta kilpailijoille sekä heidän huoltajilleen.  Ruokaa molempien kilpailupäivien lounaaksi kilpailukeskukseen kaupungin keskuskeittiöltä on tilattu n. 3000 annosta.

Majoitusta on majoitusliikkeiden lisäksi tarjolla keskustan koululla, jossa myös henkilökohtaisen kilpailun palkintojenjako ja disko järjestetään. Kilpailun suojelijana toimii Keuruun kaupunginjohtaja Hannu Mars.

Kilpailut alkavat perjantaina klo 11.00 ja siitä eteenpäin n. 2,5 tuntia jokaisella minuutilla lähtee 10 suunnistajaa metsään. Lauantaina ensimmäisten sarjojen viestit alkavat klo 10.

Lisätietoja
vapaa-aikapäällikkö Heli Peltola, puh. 040 827 2753  heli.peltola@keuruu.fi