Keuruun vanha kirkko avautuu keskiviikkona 10.6.

Keuruun vanha kirkko on avannut ovensa vieraille suunnitellusti 10.6. ja on avoinna 9.8. saakka päivittäin ma-su klo 11-16. Kirkkoraha vanhaan kirkkoon on 3 €, alle 18-vuotiaille ilmainen sisäänpääsy.

Vanhan kirkon vieraat voivat tutustua kohteeseen omatoimisesti tai tilanteen salliessa oppaan johdolla. Opastamme yksittäisiä kävijöitä mahdollisuuksiemme mukaan turvallisuustekijät huomioiden. Sen sijaan opastettuja kierroksia ryhmille tai Toritorstain-opastuksia ei järjestetä kesä- ja heinäkuussa koronapandemian vuoksi. Linjaus on voimassa 31.7. saakka. Päivitämme linjauksen elokuun alussa sen hetkisen koronatilanteen mukaan.

Turvallisen vierailun varmistamiseksi niin kävijöiden kuin työntekijöidenkin osalta noudatamme Keuruun vanhassa kirkossa viranomaisten antamia yleisiä turvaohjeita koronaviruksen varalta. Yleisöä ohjeistetaan turvalliseen vierailuun muun muassa tuomalla saataville käsidesit ja muistuttamalla turvavälien tärkeydestä vierailun aikana. Samanaikaisten vierailijoiden määrää rajoitetaan tarvittaessa. Turvavälien suojaamiksesi rajaamme tilassa liikkumista. Samalla tilojen puhtaana pitäminen helpottuu. Henkilökunnan turvallisuutta suojataan myös tarvittavin suojavälinein kuten tiskin eteen asennetulla suojapleksillä ja henkilökohtaisilla suojavisiireillä.

Esineisiin ei saa koskea edelleenkään, eikä vieraskirjakaan ole tänä kesänä valitettavasti käytössä. Toivomme kuitenkin, että yleisö kävijät ilmaisisivat vierailunsa vanhassa kirkossa ja kommentoivat sitä, vaikka kuvan kera museon FB- tai Instagram-sivuilla esimerkiksi hastagilla #keuruunvanhakirkko

Lisätiedot ja tiedustelut:

Helena Kukkamo
Amanuenssi

Keuruun museo Kangasmannilantie 4, 42700 Keuruu
helena.kukkamo@keuruu.fi

puh. 040 965 5538