Pappilan Pidot liikennöi siipirataslaivaa kaudella 2021

Keuruun kaupunki on solminut vuokrasopimuksen Siipirataslaiva Elias Lönnrotin liikennöinnistä keuruulaisen Pappilan Pidot Oy:n kanssa.

Yrittäjä Nanna Rantanen, Pappilan Pidot Oy: Etenkin teemaristeilyt kiinnostavat, joten tulemme tulevalla kaudella toteuttamaan mm. musiikki- ja ruokateemaisia risteilyjä, tilaisuuksia eri ikäisille sekä suositun Venetsialaisristeilyn. Laiva tekee myös reittivuoroja, ne julkistuvat myöhemmin keväällä. Haluamme mielellämme tehdä yhteistyötä eri toimijoiden kanssa.

Odotamme innolla tulevaa risteilykautta ja olemme jo saaneet varauksia ryhmämyyntipäivien tuloksena. Tarjoamme ryhmille kiinnostavia omia ja yhteistyökumppaneiden palveluja. Pystymme näin palvelemaan näin kokonaisvaltaisemmin Keuruulle saapuvia matkailijoita. Seuraamme aktiivisesti Covid19-pandemian myötä matkailulle tulevia ohjeistuksia ja tuotamme risteilyt ja muut palvelut asiakkaillemme sen mukaisesti.

Siipirataslaiva m/s Elias Lönnrot on Keuruun kaupungin omistama, vuonna 1986 Keurusselkä -järvellä liikennöinnin aloittanut laiva.
Laivalla on pituutta 30m, leveimmillään 9m ja syväys n. 120cm. Sallittu henkilömäärä on max. 125 henkeä.

Laivan kotisatama on Keuruun keskustan tuntumassa sijaitseva Ahtolan satama. Muita laitureita on Camping Nyyssänniemessä, Hotelli Keurusselässä sekä Mäntässä Myllyrannassa.

Kuvassa vasemmalta  kiinteistöpäällikkö Hannu Pohjonen, yrittäjä Nanna Rantanen ja kaupunginjohtaja Hannu Mars.

Kuva: Leena Jaatinen

Tiedustelut
Yrittäjä Nanna Rantanen, Pappilan Pidot Oy p. 0400 663 689
Kaupunginjohtaja Hannu Mars, p. 040 643 0655
Kiinteistöpäällikkö Hannu Pohjonen, p. 0400 848 139
Matkailusihteeri Leena Jaatinen, p. 040 510 6699