Joulupolku

3.12.2023 14:00

Keuruun Ampialassa, Rahikkalan tilan kulttuurifarmilla, virittäydytään jälleen pimeän vuodenajan valoisimpaan juhlaan. Koko perheen ulkoilu- ja joulufiilistelytapahtuma Joulupolku kulkee tänä vuonna yllätykseltä yllätykselle. Tarjolla on aimo annos aitoa jouluiloa. Lämpimästi tervetuloa!

Tunnelmallisella Joulupolulla tapaat Herttalan eläinystävät, discoilet hyvässä seurassa vanhassa heinäladossa, kuiskaat salaiset lahjatoiveesi itse Joulupukille ja löydät itsestäsi oikeaa joulun riemua. Joulupolulla myös viiden tähden Joulukahvila & suloinen Joulupuoti. Joulupolku Rahikkalassa su 3.12.23 klo 14-17. Ampialantie 479, Keuruu. Ei sisäänpääsymaksua.

“Jouluyllätyksiä

No niin, kröhöm, Hyvää Joulua kaikille! Sitten kun se tulee, tietysti.

Olen Rahikkalan vanha riihitonttu, tätä nykyä villaherttalatonttu. Sulo on nimeni. Ehkä muistatkin, kun vuosi sitten esittelin itseni ja Rahikkalan saunatonttu Kasperin kaikille lehmäneiti Hertan ystäville. Kerroin, kuinka olemme iloinneet sydänjuuriamme myöten kaikesta siitä hälinästä, mitä Rahikkalan pihamaalla tätä nykyä pidetään.

Päätimme Kasperin kanssa noudattaa jälleen vanhaa tonttuperinnettä ja valmistella Rahikkalan väelle ja eläinystäville pieniä jouluyllätyksiä. Muistamisemme ovat vaatimattomia, kuten mekin, mutta puhtain sydämin annettuja. Haluamme niiden myötä kiittää kaikkia Teitä, juuri Sinua, kaikista niistä hauskoista hetkistä, joita olemme vuoden mittaan saaneet Rahikkalassa seurata.

Yksi yllätyksemme on ylitse muiden. Se on niin iso, ettei mahdu lahjapakettiin. Se on myös äänekäs, eikä varmaankaan pitäisi lahjapaperiin käärimisestä. Mutta se on silti jotain, se on itse Joulupukki! Saimme Kasperin kanssa pukin lupaamaan, että hän saapuu Rahikkalan Joulupolulle 3.12! Saavu siis sinäkin.”

Lämpimin tervehdyksin, 
Villaherttalatonttu Sulo (os. Riihitonttu)

Joulupuoti
Haluaisitko omia tuotteita / leipomuksiasi myyntiin joulupuotiin? Ole yhteydessä info@rahikkalantila.com tai Marjaana/0409633329 viimeistään 24.11. mennessä. 🙂

Lisätietoja tapahtumasta täältä!