Minä se olen -levyn julkistamiskonsertti

10.11.2023 19:00

Haapamäkeläinen muusikko Raija Järvensivu konsertoi Keuruun Kamanassa soololevynsä julkistamisen merkeissä. Konsertissa kuullaan lisäksi runoja Kirsi-Klaudia Kankaan lausumana. Kaksikko on esiintynyt vuosia Teatteri Paradoksin nimellä ympäri Suomea erilaisin teatteri- ja konserttiohjelmin.

Musiikki on kuulunut Kiikoisista kotoisin olevan Järvensivun elämään jo lapsuudesta, jolloin hän aloitti stemmalaulamisen sisarustensa kanssa. Myöhemmin he esiintyivät paljon yhtyeenä nimeltä Kipinät. Järvensivun instrumentteja ovat piano ja kitara.

Raija Järvensivun pitkäaikainen unelma toteutui, kun hän äänitti kesällä keuruulaisen Adoramusic Oy:n studiossa soololevyn Minä se olen. Levy sisältää pääosin hengellistä musiikkia mutta myös sävellyksiä, joita Järvensivu on tehnyt keuruulaisten runoilijoiden teksteihin. Järvensivu vastaa pianosäestyksestä itse, mutta lisäväriä levyllä antavat marimbaa soittava Raijan tyttärenpoika, huilisti Juhani Aaltonen, viulisti Rauno Välipakka, syntetisaattoria soittava Matti Pesonen sekä puhallinsoittaja Jukka Rantanen Vilppulasta.

Tervetuloa konserttiin!

10.11.2023 19:00 - 20:30
Tapahtumapaikka
Kamana
Kangasmannilantie 4, 42700 Keuruu
Järjestäjä
Keuruun seurakunta
Hinta
Ohjelma 10 e.
Kategoriat
Seurakunta