Kestävä perustus – Raamattuopetussarja muuttuvasta maailmasta, Jumalan valtakunnasta ja hänen palvelemisestaan

21.1.2023 11:00

 Keuruun seurakuntakeskus

Raamattuopetuksissa käymme läpi sitä, mitä Raamattu puhuu turvasta, rauhasta ja kestävästä perustuksesta kaiken järkkyessä ja muuttuessa. Mihin kristitty on kutsuttu lopunaikoina? Kuinka meidän tulisi elää kaiken tämän keskellä? Mikä on se Jumalan valtakunta, joka on läsnä jo nyt ja kuitenkin tulee vasta ajan lopussa?

Raamattuopetuspäivässä la 21.1. katsomme näitä tekijöitä laajemmasta perspektiivistä kuin vain omasta inhimillisestä näkökulmastamme. Saamme tehdä sen Jumalan sanasta, Raamatusta, käsin. Sekin tuntee ja kertoo näistä. Mutta se johtaa meidät myös todellisen toivon ja hyvän tulevaisuuden äärelle.

Raamatussa ihmisen ja maailman murheiden ja pelkojen keskellä kulkee aina punaisena lankana Jumalan ja hänen valtakuntansa. Emme ole vain yksin omien vaikeuksiemme kanssa. Meitä kaikkia varten on olemassa todellinen, kestävä perustus. Mikä se on, mitä se merkitsee ja meille antaa?

Näistä ja muistakin asioista tervetuloa mukaan päivään.
Raamattuopetuksissa käymme läpi sitä, mitä Raamattu puhuu turvasta, rauhasta ja kestävästä perustuksesta kaiken järkkyessä ja muuttuessa.

Päivän opetuksesta vastaa Ilkka Rytilahti.

21.1.2023 11:00 - 17:00
Tapahtumapaikka
Keuruun seurakuntakeskus
Kippavuorentie 16, 42700 Keuruu
Järjestäjä
Keuruun seurakunta
Kategoriat
Seurakunta