Joulukauden avaus
Ladataan Tapahtumat

Joulukauden avaus

26. marraskuu 2021 16:00 - 19:30


Keuruun Joulukauden avauksen

järjestää Keurusseudun Yrittäjät ry. Keuruun keskusaukiolla (Keuruuntie 10) järjestetään koko perheen tilaisuus perjantaina 26.11.21 klo 16-19.30. Ohjelmassa jouluista musiikkia ja Tanssiryhmä Diamonds’n esitys. Tilaisuuden avaa kaupunginjohtaja Noora Pajari ja tilaisuus päättyy mahtavaan ilotulitukseen.

Alueella pääset kotieläinpihassa rapsuttelemaan vuohia, lisäksi on runsaasti jouluisia myyntikojuja ja lapsia leikittää Tanssiryhmä Diamonds’n jäsenet. Keppihevosrata aukeaa klo 17 aikaan ja kaikki radalle osallistuvat palkitaan, ota siis oma keppari mukaasi. Tapahtumapaikalla Ostolan ylätasanteella pääset kokeilemaan onneasi KeuPa Bingossa.

Joulukauden avajaisten yhteydessä avataan Ostolan alakertaan katutasoon (os. Keuruuntie 10) ikkunanäyttely Keuruulaisten taiteilijoiden talvisia teoksia. Kadulle avautuva valaistu ikkunanäyttely elävöittää Keuruun keskustaa yhdentoista taiteilijaseuralaisen sekä Keuruun museon kokoelmien töillä. Teosten teema on talvinen ja ne on koottu kaikkien kadulla kulkevien iloksi ja valoksi – ilman kynnyksiä.  Yli vuoden vaihteen esillä olevan ikkunanäyttelyn järjestävät Keuruun museo, kaupungin kulttuuritoimi ja Keuruun taiteilijaseura. Teokset on valinnut Juhani Järvinen.

Keuruun tunnelmallisella Kotiseutumuseolla pääset tapaamaan Joulupukkia ja muoria sekä tonttuja klo 17. Lähde saattamaan Joulupukkia kulkueineen klo 17.55 Kotiseutumuseolta kohti Keskusaukiota (Keuruuntie 10) Joulukauden avajaisiin.

Joulukauden avajaisten aikaan on myös avoinna keuruulaisia liikkeitä, joten nouda yli 50 mukana olevasta keurusseutulaisesta (Keuruu ja Multia) itsellesi Leimapassi ja kerää siihen vähintään 4 leimaa, jolloin palauttamalla liikkeeseen osallistut noin 3.000 euron palkintojen arvontaan. Mukana passissa on mm. kirppistä, hoito- ja muita palveluja, ravintoloita, huonekalu- ja päivittäistavaraliikkeitä. Passiin voit kerätä leimoja 24.12.21 asti.

Keuruun uimahallin uudistetussa Kahvio Iidan Unelmassa on glögi ja piparitarjoilu klo 17-20.  Uimahallissa voit nauttia lämpimissä vesissä Kynttiläuinnin tunnelmasta klo 18-20.


Tiedot

Päivämäärä:
26. marraskuu 2021
Aika:
16:00 - 19:30
Tapahtumaluokat:
, , , , ,
Tapahtuma tagia:
, ,

Järjestäjä

Keurusseudun Yrittäjät Ry
Puhelin:
0503180553
Sähköposti:
keuruunluontaistuote@elisanet.fi

Tapahtumapaikka

Keskusaukio
Keuruuntie 3
KEURUU,Keski-Suomi42700Suomi
+ Google Map
Puhelin:
+358408200133

 

Kalenteri on toteutettu osana

Keuruun matkailun toimijat –hanketta.

© Copyright - Designed and developed by Samenco