Energiansäästöviikon energia- ja jäteneuvontatapahtuma

12.10.2023 15:00

Energiansäästöviikkoa vietetään 9.–15.10. Keuruun pääkirjastossa pääsee kysymään ja keskustelemaan kotitalouksien energian säästämisestä ja jätteiden lajittelusta torstaina 12. lokakuuta kello 15-17.

Energianeuvoja Jouni Järvinen Keski-Suomen Energiatoimistosta antaa tietoiskun energian säästämisestä kello 15. Sen jälkeen häneltä saa neuvoja mm. kodin energiatehokkaasta lämmityksestä ja tukilämmityksestä sekä ilmanvaihdosta, lämmitysmuodon valinnasta ja vaihdosta, aurinkosähkön pientuotannosta, sähkönkulutuksen pienentämisestä, energiatehokkaista laitevalinnoista ja oikeista käyttötavoista.

Teemaviikolla jatketaan valtakunnallista Astetta alemmas -kampanjaa. Viikolla muistutetaan pitkäkestoisista energiateoista, joilla kotien ja organisaatioiden energiakestävyyttä saadaan tehostettua. Kampanjan verkkosivu löytyy osoitteesta https://www.astettaalemmas.fi/

Tapahtumassa on tavattavissa myös Keuruun kaupungin kunnossapitomestari Petri Pummila. Häneltä voi kysyä esim. jätehuolto-ohjeista, aluekeräyspisteistä, hyötyjätteiden kierrätyksestä ja yleisesti lajitteluohjeista.

Jätehuolto- ja lajitteluohjeet voi tarkistaa Keuruun kaupungin verkkosivuilta: https://www.keuruu.fi/asuminen-ymparisto/jatehuolto-ja-kierratys

12.10.2023 15:00 - 17:00
Tapahtumapaikka
Keuruun pääkirjasto
Pitäjäntuvantie 5, 42700 Keuruu
Järjestäjä
Keuruun kaupunki
Kategoriat
Opastukset