Edif Piaf, Hymni Rakkaudelle, Päivi Mäkinen, Liukon Pirtti 6.7.2022 klo 19.00

21.9.2023 00:00

Edith Biaf-ilta -Yöperhonen

Vuonna 1994 Päivi löysi chanson musiikin ranskalaisen laulajattaren Edith Piafin laulujen muodossa. Itsekin kaduilla esiintyneelle Päiville, Edith Piafin elämäntarina sekä sydäntä riipaisevat laulut tuntuivat omalta.
Päivi Mäkinen tuo ranskalaisen laulajalegenda Edith Piafin tunnetuksi tekemät elämän ja rakkauden laulut suoraan yleisön sydämiin “Piaf -yöperhonen” -esityksessä.
Esitys vie mukanaan Pariisin taivaan alle, Piafin elämän vaiheisiin. Päälle tunnin tilaisuus täytyy musiikista ja Piafin uskomattomasta tarinasta. Esitys elää yleisön mukana, vain laulut pysyvät samoina.
Mukana on useita lauluja, jotka kertovat asiasta, joka uhkaa unohtua useilta ihmisiltä nykyaikana; rakkaudesta, oikeasta elämästä sekä intohimosta! Intiimi esitys elää vuorovaikutuksessa yleisön kanssa ja luovat rungon taianomaiseen iltaan, josta ei puutu itkua, naurua eikä elämänmakua.
Laulu alkaa siitä, mihin sanat loppuvat…

Yleisön & lehdistön kertomaa…
“Kun taitelija tarttuu mikrofoniin ja eloisasti, iloisesti ja pietetillä ilmeisestä idolistaan. Kannattaa varata penkki estraadin vierestä.” -Taina Hynninen Eteenpäin-lehti

“Lienee turvallista arvella, että jos Edith kuulisi tuloksen, niin hän hyräilisi hiljaa mukana.” -Juhapekka Tukiainen Ilta-Sanomat

21.9.2023 00:00 - 00:00
Järjestäjä
Camping Nyyssänniemi
Kategoriat
Musiikki