Akustisen musiikin ilta

24.9.2022 18:00

Akustisen musiikin ilta 24.9. klo 18.00 Kulttuuritalo Kimarassa
LIPUT 10 €
Väliaikakahvitus (maksu erikseen)

Kiireisen arjen keskellä pieni keidas, jossa pääset pysähtymään ja nauttimaan suomenkielisestä pop-/folkmusiikista. Illassa kuullaan kahta duoa, Kokkolasta tulevaa Vellamoa ja keskisuomalaista Aavaa.

VELLAMO
Vellamo on Pia Leinosen ja Joni Tialan villiintynyt folkpuutarha, josta sävelmiin poimitaan niin voikukat ja vuohenputket, kuin kipakat neilikat ja eksoottiset intiankrassitkin. Vellamon lauluissa arjen kesäkeitto koristellaan orvokein ja ruostuneen kastelukannun pohjalta voi löytää helmen.
Ykspihlajassa kotisatamaansa pitävä, laulaja-laulunkirjoittaja Pia Leinosen ja muusikko Joni Tialan luotsaama Vellamo – duo on luovinut omintakeisen lempeän indiefolkin laineilla jo vuodesta 2008 saakka. Kotimaan lisäksi Vellamo on matkannut maailmalla etsimässä laulunaiheita ja kohtaamassa ihmisiä keikoilla. Tähän mennessä takana on kahdeksan USA:n kiertuetta sekä kaksi Euroopan ja Uuden-Seelannin kiertuetta. Vellamolla on kolme albumia: Vellamo (2013), Trad (2014) ja Koskenkylä (2015), jonka jälkeen duo on julkaissut kappaleita single kerrallaan.

AAVA
Aava on kahdesta keskisuomalaisesta muusikosta (Jane Paakkolanvaara ja Juuso Perälä) koostuva duo, joka soittaa eteeristä ja herkkää suomenkielistä folk-musiikkia. Yhtyeen kappaleet rakentuvat vahvasti sen jäsenten laulujen ympärille.

24.9.2022 18:00
Tapahtumapaikka
Kulttuuritalo Kimara
Koulutie 3, 42700 Keuruu
Hinta
10€