Sompala -vapaa-ajantila

Vuokraa Sompala – vapaa-ajan tila saunailtoihin, perhejuhliin, kurssitilaisuuksiin, kokouksiin!

SOMPALA on Liikuntapuiston alueella sijaitseva iso päärakennus, josta löytyy kokoustila keittiöineen (40 hengen astiasto), 2 peseytymistilaa saunoineen. Tilat soveltuvat myös liikuntaesteisille.
Alueella on vapaa langaton wlan -yhteys.

Sompala rakennuksen vapaat ajat voit tarkista tilavarauskalenterista sekä tehdä kirjautumalla palveluun suoraan oman varauksen.

Liikuntapuiston alue sijaitsee aivan Hotelli Keurusselän palvelujen naapurissa (etäisyys 1 km)

Keurusselän Liikuntapuiston alueella on kaikkiaan kolme tasokasta rakennusta, huoltotila- ja kahvilarakennukset sekä ed. mainittu Sompalan sauna- ja kokoustilat.

Muut rakennukset:

TÖYSSYTUPA on ns. hiihtomaja tyyppinen kahviorakennus (133 m²), joka soveltuu myös kokoustilaksi. Tila sisältää maisemakahvilan, keittiön ja yleisö-wc:t.

TRIMMI löytyy yläpihalta ja on lähinnä kylmää varastotilaa, jossa on kymmenkunta erillistä huonetta. Voi käyttää esim. joukkueiden huolto- tai taukotilana. Vuokrataan vain koko aluetta koskevien tapahtumien yhteydessä.

Täältä löydät Sompalan ja Töyssy Tuvan vuokrahinnaston

Alue on pääsääntöisesti vapaasti käytössä, mutta alueella on toisinaan suurtapahtumia (hiihtokisat, koiranäyttelyt, jousiammuntakisat jne.).
Alue sopii erinomaisesti isompienkin tapahtumien järjestämiseen ja sitä voi varata ympäri vuoden tapahtumiin liikuntatoimesta.

Rakennuksia ja alueita voi tiedustella liikuntatoimesta p. 040 827 2753/vapaa-aikapäällikkö Heli Peltola