talvinen maisema jossa kivinavetta ja vanhanaikainen tuulimylly

Matkailukeskus Kamana

Matkailukeskus Kamana toimii Vanhan Pappilan entisessä kivinavetassa jyhkeiden seinien sisällä.

Kamana on rakennuksen nimi, joka pitää sisällään Keuruun museon näyttely- ja toimistotilat, Tlltaltti Shop’n ja Outlet putiikin sekä matkailuneuvonnan Infopisteen. Kamanan toisessa kerroksessa, Vinttigalleriassa, on lisää maksuttomia näyttelytiloja sekä Keuruun Marttojen pieni näyttely.

MUSEO: Taide- ja kulttuurihistoriallinen museo pappilan vanhassa navetassa tarjoaa ympärivuotisesti monipuolisia, vaihtuvia näyttelyitä, joihin liittyy myös taide- ja museokasvatusta sekä työpajoja. Katso tiedot tulevista näyttelyistä nettisivuilta. https://www.keuruunmuseo.fi/

TILTALTTI SHOP: Pappilan vanhassa kivinavetassa palvelee ihanien tavaroiden kauppa! Tiltaltti Shopista löydät  monipuolisen valikoiman mukavaa muotia ja asusteita kaikenkokoisille naisille (kokoja 36-62). Valikoimassa on mm. ihastuttavia tunikoita, mekkoja ja ihmehousuja sekä koruja ja laukkuja. Puodissa lisäksi hyväntuulen lahjoja, kotimaista kädentaitoa, persoonallisia kortteja, monenmoisia herkkuja sekä paikallisia tuliaisia. Hankintoja voi tehdä myös verkkokaupassa. http://www.tiltaltti.fi/

Lisäksi rakennuksessa toimii Tiltaltti Shopin Outlet -myymälä, edullisia asuja ihanille naisille 36-60 koossa.

Pihapiirissä on mm. Annulin kesäaitta, Pappilan kesäkahvila ja Kamana Kirppis. Touko-lokakuun ajan pelattavissa koko perheen ulkopakopeli Kapteenin pennoset. Maksuttoman pelin kartan ja ohjeet voit ladata verkosta tai hakea kartan Tiltaltti Shopista tai pihapiirin aitan seinässä olevasta punaisesta postilaatikosta.

Pihapiiriin kuuluu myös entinen seurakuntatalo (1860), jossa on partiotoimintaa ympäri vuoden sekä Keuruun Vanha Pappila, joka on avoinna päivittäin kesäaikana (kesälounas) ja ympäri vuoden klo 11-13 arkilounas torstai-perjantaisin.

Tervetuloa Vanhan Keuruun sydämeen!