Kiehtovien kulttuurielämysten kaupunki

LINKKI KIEHTOVAA VANHAA KEURUUTA ESITTEESEEN

Lähde lumoavalle aikamatkalle pitäjämme mielenkiintoiseen historiaan. Olemme paketoineet yli kolmenkymmenen kulttuurihistoriallisesti arvokkaan rakennuskohteen ympärille runsaasti nähtävää ja koettavaa. Keuruun vanha kirkko on suosittu vierailukohde. Se kohoaa ylväänä Vanhan Keuruu
maamerkkinä ja kutsuu tutustumaan alueeseen. Mukava kävelyreitistö ja esitekartta johdattelee sinut kulttuurikohteesta toiseen. Nappaa maksuton aineisto mukaasi Kamanan infopisteestä tai kirjastolta. Kesäkaudella Vanhan Keuruun alueella on tarjolla runsain mitoin, näyttelyitä, konsertteja,
kursseja, teemapäiviä ja ravintola- sekä kahviopalveluita. Hengähdä välillä ja jatka kierrosta seuraavana päivänä. Voit yöpyä mukavasti lukuisissa vesistöjen ympäröimissä majoituskohteissa.

Laajan pitäjämme kyläkierroksilla on paljon ihmeteltävää. Jos kirjallisuus kiehtoo, suuntaa Einari Vuorelan kirjailijakodille tai Olavi Paavolaisen kesähuvilalle Pekanniemeen. Kohteissa on tarjolla opastettuja esittelykierroksia ja kirjallisuustapahtumia.

Matka jatkukoon! Pihlajaveden erämaakirkko, Tiedetila ja Kotiseutumuseo kannattaa ehdottomasti nähdä ja poikkea Kauppalaan kahville.

Haapamäen rautatiehistoriaan ja museovetureihin voit tutustua ruokailun lomassa, Haapamäen Suoja toimii syys-talvikaudella elokuvateatterina ja Wanhalla on kesänäyttely.

Esitteestä löydät lisää tutustumiskohteita. Sukella siis verkkoon ja suunnittele päivän ohjelma ennakkoon.

Opastukset Keuruun kirkkoihin:
Keuruun museo, museo@keuruu.fi, p. 040 965 5538
www.keuruunmuseo.fi

Tutustu keuruulaiseen kulttuuriperintöön www.keuruunveraja.fi 
Tapahtumat www.menoinfo.fi