Keuruun Golf

KEURUUN GOLF RY tarjoaa virkistystä elämyksiä, opetusta ja ehkä uuden  harrastuksen alkuaskeleet.

Käytössämme on Uskalissa golfin harjoitteluun sopiva range. Siellä voidaan turvallisesti, omassa rauhassa tutustua ja kokeilla golfin pelaamista lähes oikeasti.

Kouluille, yhteisöille, työpaikkaliikuntaan, työkyvyn ylläpitämiseen ja  virkistykseen voimme tarjota Keuruulla kokonaan uuden lajin.

Voimme tarjota maksimissaan 20 hengen ryhmille aktiivisen mahdollisuuden  tutustua lajiin nimeltä GOLF. Lupaamme, että lajiin liitetty elitistinen ja  negatiivinen kuva vähenee, ellei jopa poistu kokonaan. Meillä on välineet  valmiina, tarvitsemme vain Sinut kavereinesi mukaan.

TARJOAMME yksilöille, perheille, ryhmille, koululuokille räätälöidyn  mahdollisuuden tutustua ja kokeilla golfin pelaamista. Osaavat harrastajamme  kertovat golfista, opettavat perusteet ja ohjaavat tunnin-kahden ajan ryhmäänne  pelin tietoihin ja taitoihin. Kerrallaan voimme ottaa tehokkaasti vastaan  maksimissaan 20 henkilöä, isommat ryhmät porrastetaan eriin.

KUSTANNUKSET ohjautuvat Keuruun Golf ry:n tilille käytettäväksi lajin  kehittämiseen.


Perushinta ryhmille on tunnin tilaisuudesta 75 euroa + 5  euroa/henkilö ja kahden tunnin tilaisuudesta 75 euroa + 10 euroa/henkilö.

Voitte pyytää tarjouksen Keuruun Golf ry:ltä ja samalla neuvotella tilaisuuden  sisällön.