Haapamäen Höyryveturipuisto

Höyryveturipuisto ja leirintäalue on auki joka päivä lokakuun loppuun.
Hyttimajoitusta junanvaunuissa. Vastaanotto avoinna joka päivä.

Iltapäivystys klo 21 asti puh. 0400 467 571

Puistosta on maailman laajin höyryveturikokoelma, jonka lisäksi nähtävillä on muita vanhoja laitteita. Lapsille on monipuolinen leikkialue. Suomen pisin puistojunarata ja sillä liikkuva Dr12 veturin pienoismalli vaunuineen ajaa päivittäin. Alueella on myös leirintäalue. Puistossa voi majoittua hyteissä perinteisissä sinisissä junan makuuvaunuissa.
Puiston ravintolavaunussa toimii Vaunukahvila, jossa on tarjolla lounasta, kahvilatuotteita ja anniskeluoikeudet. Vastaanotto on ravintolavaunussa.

Puistossa voi jatkaa oleskelua vastaanoton sulkeutumisen jälkeen.
Puistoliput saa myös iltapäivystyksestä.

Höyryveturipuiston Ravintola on avoinna
MA-TO KLO 9 – 18, PE-LA KLO 9 – 02, SU KLO 9 – 18.

Ravintolavaunuun käynti myös parkkipaikan puolelta.

Opastettu puistokierros 

Tilauksesta järjestämme opastetun kierroksen puistoon höyryveturiesittelyineen. Kierroksella kerrotaan ainutlaatuista tietoa vetureista sekä Suomen itsenäisyyden, rautateiden ja suomalaisen konepajateollisuuden historiasta. Minimi ryhmäkoko 16 henk.

Resiinaretket

Järjestämme sovitusti resiinaretkiä, joko pumppuresiinoilla tai yksinajettavilla kolmipyöräisillä resiinoilla. Noin kahden tunnin retki (18 km) Haapamäki – Yltiä – Haapamäki. Mahdollisuus retkillä tarjoiluihin, kysy! Myös omatoimiretkiä ilman aikarajoitusta, vuokraa resiina vaikka koko päiväksi. Hinta määräytyy sisällön ja keston mukaan. Lisätietoja puh 0400 467 571.