Haapamäen Höyryveturipuisto

Puistosta on maailman laajin höyryveturikokoelma, jonka lisäksi nähtävillä on muita vanhoja laitteita. Lapsille on monipuolinen leikkialue. Suomen pisin puistojunarata ja sillä liikkuva Dr12 veturin pienoismalli vaunuineen ajaa päivittäin. Alueella on myös leirintäalue. Puistossa voi majoittua hyteissä perinteisissä sinisissä junan makuuvaunuissa. Puiston ravintolavaunussa toimii Satumaan Vaunukahvila, jossa on tarjolla lounasta, kahvilatuotteita ja anniskeluoikeudet.

Opastettu puistokierros

Tilauksesta järjestämme opastetun kierroksen puistoon höyryveturiesittelyineen. Kierroksella kerrotaan ainutlaatuista tietoa vetureista sekä Suomen itsenäisyyden, rautateiden ja suomalaisen konepajateollisuuden historiasta. Hinta 9 €/hlö (minimi ryhmäkoko 16 henk.).

Resiinaretket

Järjestämme sovitusti resiinaretkiä, joko pumppuresiinoilla tai yksinajettavilla kolmipyöräisillä resiinoilla. Noin kahden tunnin retki (18 km) Haapamäki – Yltiä – Haapamäki. Mahdollisuus retkillä tarjoiluihin, kysy! Myös omatoimiretkiä ilman aikarajoitusta, vuokraa resiina vaikka koko päiväksi. Hinta määräytyy sisällön ja keston mukaan. Lisätietoja puh 0400 467 571.