Hotelli Viikinhovi

Hotelli Viikinhovissa nautit yksityisyydestä, jossa mieli rauhoittuu kauniin luonnon ympäröimänä. Ympäristö rantamaisemineen ja monine metsäreitteineen tarjoaa maastot monenlaiseen liikkumiseen ja soveltuu osittain myös liikuntarjoitteisille.

Hotelli Viikinhovi Apartments sijaitsee upean Keurusselkä -järven rannalla. Rantamaisemissa sijaitsevassa hotellissa on 11 huonetta, suuri sauna ja upeat juhlatilat.

Apartments Viikinhovi käsittää kolme n. 33 m² huoneistoa.
Sisäänkäynti on suoraan aurinkoiselta etupihalta, majoittuminen huoneistoissa ja iso parkkialue vieressä.

Huoneistot ovat kalustettuja ja kussakin huoneistossa on sängyt kahdelle liinavaatteineen, levitettävä vuodesohva kahdelle, wc, suihku, minikeittiö, astiasto neljälle, kahvinkeitin, vedenkeitin, jääkaappi, mikro, tv, koneellinen ilmastointi sekä jäähdytys.

Huoneistot sijaitsevat n. 150m päässä Keurusselän rannasta varsinaisesta hotellista, jossa aurinkoinen hiekkaranta puugrilleineen, laitureineen ja terasseineen.

Asukkailla on rannan käyttöoikeus.

Ympäristössä on useita luontopolkuja, jotka sopivat myös maastopyöräilyyn sekä afaltoidut esteettömän liikkumisen mahdollistavat pyörätiet Keuruun keskustaan saakka. Keurusselän Liikuntapuisto löytyy muutaman kilometrin päästä. Liikuntapuistossa on mm. tasokas 18-korinen frisbee -rata, ulkoilureittejä, hiihtolatuja, laavu sekä maastokirkko.

Keuruulla mahdollisuuksia monipuoliseen liikunnalliseen lomaan, kohteina mm. Keuruun uimahalli, keilahalli ja luontopolkuja.

Vietä helppoa ja rentoa lomaa Viikinhovissa – valmiita ruokapalveluja tilattavissa perille tuotuna paikallisilta yrityksiltä – katso sivultamme ruokailupaikat.

Huoneistoista tiedustelut ja varaukset  Aki Tuikka puh.+358503018228

Hotelli keittiöineen, ravintolatiloineen sekä huoneineen vuokrataan yksityiskäyttöön – järjestä perhejuhlat tai tapahtuma, tiloja löytyy suurellekin väkimäärälle. Yhteydenotot Sami Törmänen, puh. +358 40 351 3006

majoitus, ravintolapalvelut, juhlat, ruokailut - Viikinhovi Catering & Majoitus Oy info@hotelliviikinhovi.fi
majoitus, ravintolapalvelut, juhlat, ruokailut - Viikinhovi Catering & Majoitus Oy +358503018228
ravintolapalvelut, juhlat, ruokailut – Viikinhovi Catering & Majoitus Oy +358403513006