Ohje tapahtuman lisäämiseksi

Ohjeistus tapahtuman lisäämiseen

Tapahtumailmoitus lähtee sivuston ylläpitäjälle julkaistavaksi. Tapahtuman näkyminen kalenterissa voi viedä 1–3 päivää. Tarvittaessa ota yhteyttä: info@keuruu.fi

Tapahtuman otsikko

Luo selkeä ja kiinnostava otsikko, joka tiivistää tapahtuman ytimen lyhyesti.
Huom. Tämä kohta on pakollinen.

Tapahtuma kuvaus

Kirjoita tapahtumastasi kuvaus, joka kertoo selkeästi tapahtuman luonteen ja toiminnat.

Tapahtuman päivä ja aika

Ilmoita tapahtuman alkamisen ja loppumisen päivämäärä ja aika.
Jos tapahtuma on koko päivän kestoinen muista rastittaa “Koko päivän tapahtuma”.

Toistuvat tapahtumat

Jos tapahtumasi toistuu samanlaisena useammin kuin yhden kerran voita lisätä tapahtumia painamalla “Ajasta useita tapahtumia”.

Tapahtuu: Valitse kuinka usein tapahtuma toistuu: päivittäin, viikoittain, kuukausittain, vuosittain.

  • Kerran: Valitse “Ajankohtana” kohdasta milloin tapahtuma toistuu. Huom. Voit lisätä useampia yksittäisiä toistuvia tapahtumia. Voit myös muokata alkamisen ja loppumisen ajankohtaa.
  • Päivittäin: Valitse “Joka”-kohdasta kuinka usein tapahtuma toistuu (1. joka päivä, 2. joka toinen päivä, jne.) Huom! Lisää tapahtuman loppumisen ajankohta. Tämän voi lisätä päivämäärän, toistumiskertojen tai ei milloinkaan väliltä.
  • Viikottain: Valitse “Joka”-kohdasta toistuuko tapahtuma: joka viikko, joka toinen viikko, jne. Huom! Lisää tapahtuman loppumisen ajankohta. Tähän voi lisätä päivämäärän, toistumiskertojen tai ei milloinkaan väliltä.
  • Kuukausittain: Valitse “Joka”-kohdasta kuinka usein tapahtuma toistuu. “Päivänä”-kohdasta valitaan toistuuko tapahtuma samana viikonpäivänä tai päivämääränä. Huom! Lisää tapahtuman loppumisen ajankohta. Tämän voi lisätä päivämäärän, toistumiskertojen tai ei milloinkaan väliltä.
  • Vuosittain: Valitse “Joka”-kohdasta kuinka usein tapahtuma toistuu. “Vuosi”-kohdasta voidaan valita myös ylimääräinen toistuminen jollekin kuukaudelle. “Päivänä”-kohdasta valitaan toistuuko tapahtuma samana viikonpäivänä tai päivämääränä. Huom! Lisää tapahtuman loppumisen ajankohta. Tämän voi lisätä päivämäärän, toistumiskertojen tai ei milloinkaan väliltä.

Tapahtuma ei tapahdu: “Lisää poikkeus”- painikkeesta voit valita ajankohdan milloin tapahtuma ei tapahdu.

Tapahtuman kuva

Lisää tapahtuman kuva painamalla “Lisää kuva”-painiketta ja valitsemalla se omalta tietokoneelta. Kuvan tulee olla tapahtumaan liittyvä (ei mainosjuliste). Tarkistathan että sinulla on oikeus käyttää kuvaa. Suosittelemme vaakakuvaa ja 16:9 kuvasuhdetta ja pikselikooltaan 1920px x 1080px. Kuvien tiedostomuodot tulee olla: jpg-, png- tai gif-tiedostoja. Kuvan maksimikoko on 2Mt (ohjelma ei hyväksy suurempaa).

Tapahtuma kategoria

Lisää tapahtumalle kategoria. Huom. Voit lisätä useamman kuin yksi. Mikäli et löydä listasta kategoriaa, johon tapahtumasi kuuluu, lähetä tästä lisäyspyyntö osoitteeseen info@visitkeuruu.fi.

Tapahtuman avainsanat

Lisää tapahtumalle avainsanat. Huom. Voit lisätä useamman kuin yksi. Mikäli et löydä listasta avainsanoja, joka liittyy tapahtumaasi, lähetä tästä lisäyspyyntö osoitteeseen info@visitkeuruu.fi.

Tapahtuman tila

Tästä valitaan tapahtuman tila. Vaihtoehdot ovat: Ajastettu, Peruutettu, Lykätty.
Huom! Tätä kohtaa ei tarvitse muokata. Ensisijaisesti kaikki tapahtumat tulee lähettää “Ajastettu”-tilassa.

Tapahtumapaikka yksityiskohdat

Lisää tapahtumallesi tapahtumapaikka. Mikäli et löydä listasta tapahtumapaikkaa, joka liittyy tapahtumaasi voit lisätä uuden tapahtumapaikan painamalla: Lisää uusi tapahtumapaikka.
Älä tee samalle tapahtumapaikalle useampia nimikkeitä.

Järjestäjä yksityiskohdat

Lisää tapahtumallesi järjestäjä. Mikäli et löydä listasta järjestäjää, joka liittyy tapahtumaasi voit lisätä uuden järjestäjän painamalla lisää uusi järjestäjä.

Tapahtuma verkkosivu

Lisää tapahtumasi verkkosivuosoite tähän.

Tapahtuman hinta

Mikäli tapahtumasi on maksullinen lisää tähän hinta numeroina. Älä lisää euromerkkiä.
Jos tapahtuma on ilmainen lisää kenttään 0 (nolla).