Oletko sinä turisti vai keuristi?

Tunne yhteys kesästä ja elämästä nauttimisen riemuihin Keuruulla.

Miten sinä haluat rentoutua tänä kesänä?

Turismi on hetki elämässä, keurismi on elämästä nauttimisen vapautta. Kotimaan suosituissa kesälomakohteissa on kiva piipahtaa, mutta todellinen latautuminen tapahtuu useimmiten siellä, missä on tilaa ja aikaa itselle tärkeille asioille.

Tiesitkö, että Suomi on täynnä keuristeja, jolla jokaisella on oma unelmansa elämisen vapaudesta. Oletko miettinyt millainen keuristi sinä olisit?  Jos haluat kokeilla elämää tai lomailua Keuruulla mukavamman elämän toivossa, niin voit hakea vapaaehtoiseksi testikeuristiksi. Muutospalvelumme avulla voimme räätälöidä sinulle uuden elämän keuristina. 

Millainen keuristi sinä olet?

Sinun ei tarvitse asua Keuruulla ollaksesi mökki-, ranta-, luonto- ja kulttuurikeuristi. Kyse on siitä, miten sinä haluaisit elämäsi, kesäsi ja Keuruusi nauttia. Meillä on tilaa ja tekemistä kaikille rennon aktiivisesta kesästä ja luonnosta nauttiville. Onhan meillä myös himoittuja edullisia järvenrantatontteja kokovartalokeuristiksi kaipaaville.

Sinussakin on pala keuristia, jos haluat:

  • löytää turvallisen loma-, mökki- ja kasvuympäristön perheellesi
  • saada enemmän aikaan, ehtiä harrastaa ja rentoutua
  • asua ja majoittua väljemmin osana luontoa
  • säästää rahaa loma- ja elinkustannuksissa
  • nauttia järvimaisemasta joka päivä
  • antaa lasten, lemmikkien tai kanojen juosta vapaana omalla pihalla
  • käväistä ruohonleikkurilla, pyörällä tai kanootilla kaupassa
  • olla aina perillä, ei istua ruuhkissa ja jonoissa.

Tutustu keuristeihin

Somekeuristi Mmiisas

Somekeuristi Mmiisas eli Miisa Grekov suuntaa Keuruulle, kun hän kaipaa luontoa ja rauhoittumista julkisuutta sisältävän työn vastapainoksi. Mikä on Mmiisasin suuri unelma ja missä paikoissa hän viihtyy parhaiten?

Rantakeuristi Emmi

Rantakeuristi Emmin upeaa järvenrantakotia ja aitoa elämää voi seurata Instagramissa @emskipihla-tililtä. Tiedätkö, mitkä ovat Emmin suosikkipaikat, kun vene irtoaa omasta rantalaiturista?

Perhekeuristi Liisa

Perhekeuristi Liisa muutti Keuruulle ja sai uuden uran sekä enemmän aikaa perheelleen. Unelmien elämäntyyli löytyi järven rannalta ja leppoisammasta arjen rytmistä. Lue, mitkä ovat Liisan ja lasten lempipaikat Keuruulla.

Turistista keuristiksi?
Tee elämänmuutos tai hae testikeuristiksi

Jos sinuakin on alkanut keuruttamaan ja kaipaat elämänmuutosta, me teemme sen sinulle helpoksi. Hakemalla testikeuristiksi voit päästä kokeilemaan elämää tai etätyöntekoa Keuruulla mukavamman arjen toivossa. Muutospalvelumme avulla voimme räätälöidä sinulle uuden elämän keuristina.

Keuristien parhaat kesäretkivinkit ja paketit

Perhekeuristien vinkit

lapset pelaa minigolfia

Kesälomapaketti perheille Keuruulla

Keuruu on tunnetusti lapsiperheiden paratiisi ja tänne on helppo piipahtaa nauttimaan kesästä. Jos etsit uutta kotimaan matkakohdetta koostimme sinulle helpon kesälomapaketin

Kesäkeuristien vinkit

14 pienen budjetin kesälomavinkkiä Keuruulle

Keuruu on kaupunki, jossa riittää paljon ilmaista puuhaa ja koettavaa. Keräsimme sinulle 14 edullista tai maksutonta aktiviteettia ja kohdetta mitä tehdä Keuruulla.

Luontokeuristien vinkit

Kesäisiä kohtaamisia eläinrakkaille

Jos pidät eläimistä, mutta et eläinpuistoista tule piipahtamaan Keuruulle. Kokosimme Keuruun alueen, tilat, leirit ja tapahtumat, joissa pääset tutustumaan kotieläimiin lähietäisyydeltä.

Retkikeuristien vinkit

Kuva Janne Teeriaho

Retkeile Keuruun luontopoluille

Keuruulta löytyy 9 merkittyä luontopolkua ja lukuisia luonnonsuojelualueita omatoimiseen retkeilyyn. Tutustu Ilolan luontopolkuun, jonne on lyhyt matka Keuruun keskustasta.

Keurismi on elämisen vapautta

Keuruulla sinun on helppo tuntea yhteys itseesi, luontoon ja läheisiisi.

Keurismin koti löytyy Keuruulta keskisuomalaisesta kasvuyhteisöstä, joka sijaitsee Tampereen, Jyväskylän ja Seinäjoen kainalossa. Täällä vapautuu elämisen energiaa muillekin kuin asukkaille. Meillä on tilaa elää ja lomailla, juuri niin kuin haluat. Aikaa tehdä, kokea ja harrastaa ja tuntea yhteys niin luontoon, läheisiin kuin itseensäkin. Löydät lisää keuristien vinkkejä rennompaan elämään ja lomailuun blogistamme.

Seuraa keuristien kesävinkkejä somesta:

Keuristien vinkit lomailuun @visitkeuruu Facebook Instagram

Keuristien sisäpiirivinkit @munkeuruu Facebook Instagram

Keuristien vinkit asumiseen @keuruunkaupunki Facebook

Lisätietoa keuruulaisuudesta löydät näiltä sivuilta